Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Herlufmagle

Erhvervsdriven i Herlufmagle? Få hjælp fra din svenske samarbejdspartner

Herlufmagle, beliggende på Sjælland i Danmark, er kendt for sin smukke natur og sit stærke lokalsamfund. Byen er hjemsted for en lang række virksomheder, der spænder vidt fra små, familiedrevne virksomheder til mellemstore virksomheder. Uanset din virksomheds størrelse eller branche kan du drage fordel af samarbejdet med en erfaren svensk forretningskonsulent.

Din svenske forbindelse: Eksperthjælp på tværs af landegrænser

Jeg er en professionel svensk forretningskonsulent med over 25 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark med at nå deres mål. Med base i Sverige har jeg hjulpet utallige virksomheder i Danmark med succes siden 1999. Som din svenske forbindelse kan jeg tilbyde en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives.

Mine tjenester: Brobygning mellem Danmark og Sverige

  • Oversættelser: Effektiv og præcis oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at operere på begge sider af Øresund. Jeg sikrer, at dit budskab bliver formidlet fejlfrit og med den rette tone og nuance.
  • Markedsmæssig assistance: At trænge ind på det svenske marked kan være en udfordring for danske virksomheder. Jeg kan hjælpe dig med at forstå det svenske marked, udvikle effektive marketingstrategier og skabe forbindelse til potentielle kunder og samarbejdspartnere i Sverige.
  • Forretningsudvikling: Uanset om du ønsker at udvide din virksomhed til Sverige eller søger nye forretningsmuligheder i Danmark, kan jeg hjælpe dig med at udvikle en effektiv strategi og navigere i de forskellige forretningsmæssige og kulturelle aspekter.
  • Juridisk assistance: At forstå de juridiske forskelle mellem Danmark og Sverige er vigtigt for enhver virksomhed, der opererer på begge sider af grænsen. Jeg kan hjælpe dig med at finde kvalificeret juridisk bistand i Sverige og sikre, at din virksomhed overholder alle gældende love og regler.
  • Myndighedskontakt: At håndtere myndigheder i et andet land kan være tidskrævende og kompliceret. Jeg kan hjælpe dig med at kommunikere med svenske myndigheder og sikre, at din virksomhed overholder alle nødvendige regler og krav.

Hvorfor vælge mig?

Jeg forstår de unikke udfordringer og muligheder, der er forbundet med at drive forretning på tværs af landegrænser. Med min omfattende erfaring, ekspertise inden for svensk forretningspraksis og stærke netværk i Sverige er jeg din ideelle samarbejdspartner til at hjælpe din virksomhed med at nå succes i Danmark og Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: