Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Henne

Ønsker du svensk ekspertise til din virksomhed i Henne?

Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 25 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder, kan jeg tilbyde jer i Henne værdifuld assistance på tværs af en lang række svenske forretningstjenester. Min base i Sverige udgør ingen hindring, da jeg er jeres direkte forbindelse til svensk ekspertise uanset jeres behov.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed?

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives. Her er nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Effektiv og professionel oversættelse af jeres forretningsdokumenter, marketingmaterialer og hjemmesideindhold til og fra svensk.
  • Markedsføring og salg i Sverige: Få hjælp til at udvikle og implementere en skræddersyet strategi for at nå det svenske marked. Dette omfatter markedsundersøgelser, identifikation af potentielle kunder, udvikling af marketingmaterialer og etablering af forretningsforbindelser.
  • Forretningsudvikling: Få sparring og rådgivning om, hvordan I kan udvide jeres forretning til Sverige. Dette omfatter hjælp til at identificere nye forretningsmuligheder, udvikle forretningsplaner og etablere jer på det svenske marked.
  • Compliance og lovgivning: Naviger nemt i de svenske love og regler, der gælder for jeres forretning. Jeg kan hjælpe jer med at forstå de relevante regler og sikre, at I overholder dem.
  • Produktlancering i Sverige: Få hjælp til at lancere jeres produkter eller tjenester på det svenske marked. Dette omfatter markedsføring, distribution, salg og kundeservice.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed med jeres svenske forretningsbehov:

  • Lang erfaring: Med over 25 års erfaring i branchen har jeg en dyb forståelse for både det danske og svenske marked.
  • Stort netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket kan være en stor fordel, når I skal udvide jeres forretning eller finde nye forretningsmuligheder.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher jeres specifikke behov og budget.
  • Effektiv kommunikation: Kommunikation er nøglen til succes. Jeg sikrer, at kommunikationen mellem jer og jeres svenske samarbejdspartnere forløber gnidningsløst.

Tag kontakt i dag!

Er du interesseret i at lære mere om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige? Kontakt mig da endelig for en gratis konsultation. Afstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: