Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Hejls

Erhvervsdriven i Hejls og søger svenske forretningstjenester?

Hej hej! Er du virksomhedsejer i Hejls, og har du brug for hjælp fra Sverige? Så kig ikke længere! Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Min base er i Sverige, men afstand er ingen hindring for at få den assistance, du har brug for.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed i Hejls?

Jeg tilbyder en bred vifte af professionelle tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives. Her er nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til succes på ethvert marked, og jeg kan hjælpe dig med at bryde sprogbarrieren ved at levere professionelle oversættelser mellem dansk og svensk. Uanset om det drejer sig om marketingmaterialer, forretningsdokumenter eller hjemmesideindhold, kan jeg sikre, at dit budskab bliver formidlet klart og præcist.
  • Markedsmæssig assistance: At bryde ind på det svenske marked kan virke skræmmende, men jeg kan hjælpe dig med at navigere på landskabet. Jeg kan hjælpe dig med at forstå det svenske marked, udvikle effektive marketingstrategier og finde de rigtige samarbejdspartnere.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye måder at vokse din virksomhed på? Jeg kan hjælpe dig med at identificere nye forretningsmuligheder i Sverige, udvikle forretningsplaner og implementere vækststrategier.
  • Salgsstøtte: At opbygge relationer og skabe salg på tværs af landegrænser kan være udfordrende. Jeg kan hjælpe dig med at finde potentielle kunder i Sverige, etablere kontakt og lukke handler.
  • Produktudvikling: Har du et produkt eller en service, som du gerne vil lancere på det svenske marked? Jeg kan hjælpe dig med at tilpasse dit produkt til det svenske marked, finde de rigtige distributionspartnere og lancere dit produkt med succes.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske forretningskonsulent:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få din virksomhed til at vokse.
  • Lokale forbindelser: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig mulighed for at forbinde dig med de rigtige mennesker og organisationer til at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg forstår, at hver virksomhed er unik, og jeg skræddersyr mine tjenester til at opfylde dine specifikke behov og mål.
  • Problemfri kommunikation: Kommunikation er afgørende for ethvert succesfuldt samarbejde. Jeg kommunikerer effektivt og tydeligt, så du altid er opdateret om fremskridtene.

Tag kontakt i dag!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau på det svenske marked? Så kontakt mig i dag for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig. Afstand er ingen hindring, og jeg ser frem til at samarbejde med dig om at nå dine mål.

Kontakt mig gerne!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: