Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Harlev

Har du brug for svensk ekspertise i din virksomhed i Harlev?

Er du virksomhedsejer i den idylliske by Harlev, og leder du efter måder at udvide din forretning til Sverige eller få adgang til svensk ekspertise? Så kig ikke længere! Som erfaren svensk erhvervskonsulent med en stærk track record for at hjælpe danske virksomheder siden 1999, kan jeg være din bro til succes i Sverige.

Dine svenske forbindelser lige her i Sverige

Uanset om du har brug for hjælp til at komme ind på det svenske marked, finde svenske samarbejdspartnere eller navigere i de svenske forretningsregler, er jeg her for at hjælpe. Med base i Sverige har jeg fingeren på pulsen i det svenske erhvervsliv og kan give dig værdifuld indsigt og rådgivning.

Omkostningseffektive løsninger til en lang række behov

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål i Sverige. Her er blot nogle få eksempler:

  • Oversættelser: At sikre præcis kommunikation på tværs af grænser er afgørende for enhver succesfuld forretningstransaktion. Jeg tilbyder professionelle oversættelsestjenester fra dansk til svensk og svensk til dansk, så du kan kommunikere effektivt med dine svenske partnere og kunder.
  • Markedsmæssig assistance: At bryde ind på et nyt marked kan være udfordrende. Jeg kan hjælpe dig med at forstå det svenske marked, identificere potentielle kunder og udvikle en effektiv markedsføringsstrategi.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye forretningsmuligheder i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at finde potentielle samarbejdspartnere, forhandle aftaler og udvikle strategiske alliancer.
  • Juridisk rådgivning: At navigere i et fremmed lands love og regler kan være kompliceret. Jeg kan sætte dig i kontakt med dygtige advokater, der kan rådgive dig om svenske forretningslove og -regler.
  • Andre tjenester: Ud over ovenstående tilbyder jeg også en række andre tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse i Sverige. Kontakt mig venligst for at drøfte dine specifikke behov.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er den bedste løsning til dine svenske forretningsbehov:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få din virksomhed på rette vej.
  • Stort netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til et væld af potentielle kunder, samarbejdspartnere og andre ressourcer.
  • Omkostningseffektiv: Ved at outsource dine svenske forretningsbehov til mig, kan du spare penge på interne omkostninger og få adgang til ekspertise, som du måske ikke har råd til at ansætte internt.
  • Problemfri kommunikation: Kommunikation er nøglen til succes i forretning. Med min erfaring inden for både svensk og dansk kultur kan jeg sikre, at der sker tydelig og effektiv kommunikation mellem dig og dine svenske partnere.

Lad os komme i gang!

Uanset hvad dine svenske forretningsbehov er, står jeg klar til at hjælpe. Tøv ikke med at kontakte mig i dag for at få en gratis konsultation og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål i Sverige. Afstanden er ingen hindring, så kontakt mig venligst i dag via nedenstående formular for at starte samarbejdet.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: