Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Hanstholm

Ønsker du svensk ekspertise i Hanstholm?

Er du en virksomhedsejer i Hanstholm, der søger svensk ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at vokse og trives? Så kig ikke længere! Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en dokumenteret succeshistorie med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999.

Din forbindelse til Sverige

Uanset om du har brug for hjælp til at komme ind på det svenske marked, finde svenske samarbejdspartnere eller navigere i de svenske forretningsregler, er jeg her for at hjælpe. Som din svenske forbindelse kan jeg hjælpe dig med en lang række tjenester, der kan få din virksomhed til at blomstre.

Tjenester jeg tilbyder

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at operere på tværs af grænsen. Jeg kan sikre, at dit budskab bliver formidlet klart og fejlfrit, uanset om det drejer sig om marketingmateriale, forretningsdokumenter eller kundeservicekommunikation.
  • Markedsmæssig assistance: At bryde igennem på det svenske marked kan være en udfordring, men jeg har den erfaring og knowhow, der skal til for at hjælpe dig med at få succes. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv markedsføringsstrategi, finde de rigtige samarbejdspartnere og nå dine mål på det svenske marked.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye måder at vokse din virksomhed på? Jeg kan hjælpe dig med at identificere nye forretningsmuligheder, udvikle innovative produkter og tjenester og optimere dine forretningsprocesser.
  • Juridisk assistance: At forstå de svenske forretningslove og -regler kan være kompliceret, men jeg kan hjælpe dig med at navigere i det juridiske landskab og sikre, at din virksomhed overholder alle gældende love.
  • Andre tjenester: Ud over ovenstående kan jeg også tilbyde en række andre skræddersyede tjenester for at opfylde dine specifikke behov. Uanset hvad din virksomhed har brug for, er jeg her for at hjælpe.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske forretningskonsulent:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i branchen har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.
  • Lokalkendskab: Selvom jeg befinder mig i Sverige, har jeg et dybtgående kendskab til det danske marked og forstår de unikke udfordringer, som danske virksomheder står over for.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg tager mig tid til at forstå dine individuelle behov og udvikler derefter en skræddersyet løsning, der hjælper din virksomhed med at nå sine mål.
  • Problemfri kommunikation: Kommunikation er nøglen til succesfuldt samarbejde. Jeg taler flydende engelsk, hvilket sikrer, at kommunikationen mellem os er problemfri.

Tag kontakt i dag!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau? Så kontakt mig i dag for at få en gratis konsultation og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål. Afstanden er ingen hindring – lad os komme i gang med at opbygge et succesfuldt samarbejde!

Udfyld nedenstående formular for at komme i kontakt.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: