Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Hammel

Erhvervsdriven i Hammel? Få hjælp fra din svenske samarbejdspartner

Er du virksomhedsejer i Hammel, og har du brug for hjælp til at få foden indenfor på det svenske marked? Eller har du allerede svenske forretningsforbindelser, men mangler du en ekspert til at brobygge kulturforskellene og sikre en gnidningsfri kommunikation? Uanset hvad dine svenske erhvervsbehov er, så er jeg her for at hjælpe!

Din svenske forbindelse

Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe danske virksomheder siden 1999. Min base er i Sverige, men afstand er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Med mine indgående kendskab til både det danske og svenske erhvervsliv kan jeg fungere som din direkte forbindelse til Sverige og hjælpe dig med at navigere i det svenske marked uanset dine specifikke behov.

Mine tjenester – skræddersyet til dit behov

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige:

  • Oversættelser: At sikre præcis og nuanceret kommunikation er afgørende for ethvert internationalt samarbejde. Jeg leverer professionelle oversættelser af høj kvalitet, der er skræddersyet til din virksomheds specifikke behov.
  • Markedsføring og forretningsudvikling: At trænge ind på et nyt marked kræver en skræddersyet strategi. Jeg hjælper dig med at udvikle en effektiv markedsføringsstrategi og forretningsplan for det svenske marked.
  • Juridisk assistance: Det svenske retssystem kan virke kompliceret for udefrakommende. Jeg kan hjælpe dig med at finde den rette juridiske bistand og sikre, at din virksomhed overholder alle gældende regler og love.
  • Salg og forhandling: At opbygge stærke relationer og forhandle effektivt er afgørende for at opnå succes på det svenske marked. Jeg kan hjælpe dig med at forberede dig til forhandlinger og sikre, at du får de bedst mulige resultater.
  • Etablering og drift af datterselskab: Hvis du ønsker at etablere et datterselskab i Sverige, kan jeg hjælpe dig med hele processen, lige fra registrering til daglig drift.

Dette er blot nogle få eksempler på de tjenester, jeg tilbyder. Jeg er altid åben for at drøfte dine specifikke behov og skræddersy en løsning, der passer perfekt til din virksomhed.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige:

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder i Sverige har jeg den nødvendige viden og ekspertise til at guide dig på vej.
  • Stærkt netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til et bredt udvalg af potentielle samarbejdspartnere og kunder.
  • Kulturel forståelse: Jeg forstår både den danske og svenske kultur, hvilket gør mig i stand til at brobygge forskellene og sikre en effektiv kommunikation.
  • Personlig service: Jeg sætter stor pris på at opbygge stærke relationer med mine klienter og skræddersyr mine tjenester til at opfylde deres individuelle behov.

Kontakt mig i dag!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau på det svenske marked? Så kontakt mig i dag for at få en gratis konsultation og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål. Udfyld blot formularen nedenfor, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: