Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Hadsten

Hadstens virksomheder – få hjælp fra jeres svenske forbindelse

Er du ejer af en virksomhed i Hadsten og leder du efter hjælp fra Sverige? Uanset hvad dine specifikke behov er, kan jeg som erfaren svensk erhvervskonsulent hjælpe din virksomhed med succes.

Min baggrund og ekspertise

Jeg er en professionel svensk erhvervskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Med min solide baggrund og ekspertise er jeg din perfekte samarbejdspartner, når det kommer til at håndtere dine svenske forretningsbehov.

Tjenester jeg tilbyder

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives. Her er blot nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at operere på begge sider af Øresund. Jeg sørger for, at din kommunikation er klar, professionel og kulturelt nuanceret.
  • Forretningsrådgivning: Få rådgivning og vejledning fra en erfaren ekspert, der forstår det svenske marked og dets unikke nuancer. Jeg kan hjælpe dig med at navigere i det svenske forretningsmiljø, udvikle effektive strategier og træffe velovervejede beslutninger.
  • Markedsmæssig assistance: Ønsker du at udvide din virksomhed til Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at forstå det svenske marked, identificere potentielle kunder og udvikle effektive marketingkampagner.
  • Salgs- og forretningsudvikling: Lad mig hjælpe dig med at finde nye kunder og forretningspartnere i Sverige. Jeg kan desuden bistå dig med at udvikle og implementere effektive salgsstrategier.
  • Andre tjenester: Har du brug for hjælp til noget andet? Tøv ikke med at kontakte mig for at drøfte dine specifikke behov. Jeg er altid glad for at hjælpe på enhver måde, jeg kan.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed med jeres svenske forretningsbehov:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i erhvervsrådgivning har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at hjælpe din virksomhed med at lykkes.
  • Lokalkendskab: Jeg befinder mig i Sverige, hvilket giver mig et unikt indblik i det svenske marked og dets aktuelle tendenser.
  • Dedikation og engagement: Jeg er dedikeret til at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål, og jeg er altid parat til at gå den ekstra mile for at sikre din succes.

Tag kontakt i dag

Uanset hvad dine svenske forretningsbehov er, står jeg klar til at hjælpe. Afstanden er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Kontakt mig i dag via nedenstående formular for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: