Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Haderup

Ønsker du svensk ekspertise i din virksomhed i Haderup?

Er du virksomhedsejer i Haderup, der søger svensk ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at vokse og trives? Så kig ikke længere! Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en dokumenteret succeshistorie med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999.

Din forbindelse til Sverige

Selvom jeg befinder mig i Sverige, kan jeg hjælpe din virksomhed i Haderup med alle jeres behov for svenske tjenester. Uanset om du har brug for hjælp til at komme ind på det svenske marked, kommunikere effektivt med svenske partnere eller få oversat vigtige dokumenter, er jeg her for at hjælpe.

Mine tjenester

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan gavne din virksomhed, herunder:

  • Oversættelse: Få dine forretningsdokumenter, marketingmaterialer og hjemmeside oversat professionelt til svensk af en erfaren ekspert. Dette sikrer klar og præcis kommunikation med dine svenske kunder og samarbejdspartnere.
  • Forretningsrådgivning: Få værdifuld rådgivning og vejledning om, hvordan du kan udvide din virksomhed til Sverige, navigere i det svenske marked og opnå succes.
  • Markedsmæssig assistance: Lad mig hjælpe dig med at udvikle og implementere effektive marketingstrategier, der når dit svenske publikum og øger din kundebase.
  • Salgsstøtte: Få hjælp til at identificere potentielle kunder i Sverige, opbygge relationer og lukke handler.
  • Logistik og administration: Naviger de lovgivningsmæssige og administrative processer for at drive forretning i Sverige problemfrit.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed med jeres svenske behov:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få din virksomhed på vej.
  • Stærkt netværk: Jeg har et omfattende netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til potentielle kunder, samarbejdspartnere og andre vigtige ressourcer.
  • Dedikation til din succes: Jeg er dedikeret til at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål på det svenske marked.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvad dine behov er i Sverige, er jeg her for at hjælpe. Tøv ikke med at kontakte mig i dag for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives. Afstanden er ingen hindring, og samarbejde på tværs af landegrænser kan være utroligt givende.

Fyld nedenstående formular ud for at starte din rejse mod succes på det svenske marked.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: