Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Haarby

Din svenske forretningsforbindelse i Haarby

Er du en virksomhedsejer i Haarby, der søger hjælp fra Sverige? Leder du efter pålidelige svenske forretningstjenester, men er usikker på, hvor du skal starte? Så kig ikke længere! Jeg er din svenske forretningskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999.

Hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed i Haarby

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din Haarby-virksomhed med at vokse og trives. Uanset hvad dine specifikke behov er, er jeg her for at hjælpe. Her er blot nogle få eksempler på, hvordan jeg kan være til gavn for din virksomhed:

  • Oversættelse: Effektiv kommunikation er afgørende for enhver virksomhed. Jeg leverer professionelle oversættelsestjenester fra dansk til svensk og vice versa, så du kan sikre, at dit budskab bliver forstået klart på begge sprog.
  • Marketing og forretningsudvikling: At bryde ind på det svenske marked kan være udfordrende. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv marketingstrategi og skabe forbindelse med potentielle kunder og samarbejdspartnere i Sverige.
  • Salgsstøtte: Ønsker du at øge dit salg i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at identificere salgsmuligheder, udarbejde salgsmaterialer og præsentere dine produkter eller tjenester for potentielle kunder på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Uanset om du har spørgsmål til svensk forretningskultur, lovgivning eller skatteregler, er jeg her for at hjælpe. Jeg kan rådgive dig om de bedste fremgangsmåder og sikre, at du overholder alle relevante regler og bestemmelser.
  • Andre tjenester: Ud over ovenstående tilbyder jeg også en række andre tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål. Kontakt mig for at drøfte dine specifikke behov.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din Haarby-virksomhed med dine svenske forretningsbehov:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få din virksomhed til at vokse.
  • Lokalkendskab: Jeg har et indgående kendskab til både det danske og svenske marked, hvilket gør mig i stand til at skræddersy løsninger, der passer specifikt til dine behov.
  • Tillid og pålidelighed: Jeg er forpligtet til at levere kvalitetsarbejde og fremragende kundeservice. Du kan stole på mig til at repræsentere din virksomhed professionelt og effektivt i Sverige.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvad dine svenske forretningsbehov er, står jeg klar til at hjælpe. Afstanden er ingen hindring – kontakt mig i dag for at starte en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe din Haarby-virksomhed med at nå sine mål.

Fyld nedenstående formular ud for at starte samarbejdet!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: