Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gudhjem

Din svenske forbindelse til succes i Gudhjem

Er du en virksomhedsejer i Gudhjem, der leder efter ekspertise fra Sverige? Som professionel svensk forretningskonsulent med over 25 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark, kan jeg være din problemfri forbindelse til en bred vifte af svenske ydelser, der kan hjælpe din virksomhed med at trives.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed i Gudhjem?

Uanset om du har brug for hjælp til at bryde ind på det svenske marked, finde de rigtige samarbejdspartnere eller navigere i de svenske forretningsregler, er jeg her for at hjælpe. Her er blot nogle få af de måder, jeg kan hjælpe din virksomhed på:

  • Oversættelser: Effektiv kommunikation er afgørende for succes på ethvert marked. Jeg kan hjælpe dig med at sikre, at dine marketingmaterialer, forretningsdokumenter og korrespondance er fejlfrie og kulturelt nuancerede for det svenske marked.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye forretningsmuligheder i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at identificere potentielle kunder og samarbejdspartnere, udvikle en markedsføringsstrategi og etablere dig på det svenske marked.
  • Juridisk og administrativ bistand: At navigere i de juridiske og administrative processer i et nyt land kan være kompliceret. Jeg kan hjælpe dig med at forstå de svenske regler og forskrifter, der gælder for din virksomhed, og forbinde dig med de rigtige fagfolk for at sikre, at du overholder alle krav.
  • Markedsmæssig research: At forstå det svenske marked er afgørende for at træffe informerede forretningsbeslutninger. Jeg kan hjælpe dig med at gennemføre markedsundersøgelser, analysere konkurrencelandskabet og udvikle en effektiv markedsføringsstrategi.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske forretningskonsulent:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 25 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark, har jeg en dyb forståelse for både det danske og svenske marked.
  • Stort netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til et væld af ressourcer og potentielle samarbejdspartnere.
  • Effektiv kommunikation: Kommunikation er nøglen til succes. Jeg taler flydende både dansk og svensk, hvilket sikrer, at der ikke opstår misforståelser undervejs.
  • Problemfri løsning: Jeg kan håndtere alle dine svenske forretningsbehov, så du kan fokusere på at drive din virksomhed fremad.

Tag kontakt i dag og lad os komme i gang!

Uanset hvad dine svenske forretningsbehov er, står jeg klar til at hjælpe. Afstanden er ingen hindring, og vi kan nemt samarbejde online. Kontakt mig i dag ved hjælp af nedenstående formular for at starte en samtale og tage det første skridt mod succes på det svenske marked.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: