Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Grevinge

Ønsker du svensk ekspertise i din virksomhed i Grevinge?

Er du erhvervsdriven i Grevinge, og leder du efter måder at få din virksomhed til at vokse på? Så kig ikke længere! Som svensk erhvervskonulent med over 25 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark, kan jeg tilbyde en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.

Mine tjenester til virksomheder i Grevinge

Uanset hvad dine specifikke behov er, kan jeg hjælpe dig. Her er blot nogle få af de tjenester, jeg tilbyder:

  • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til succes i erhvervslivet, og jeg kan sikre, at dit budskab bliver formidlet klart og præcist på både dansk og svensk.
  • Markedsføring og salg: Ønsker du at udvide din virksomhed til Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv markedsføringsstrategi og salgsmateriale, der taler til det svenske marked.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye måder at forbedre din virksomhed på? Jeg kan hjælpe dig med at identificere nye forretningsmuligheder, udvikle strategiske planer og implementere effektive processer.
  • Produktudvikling: Har du et produkt eller en service, som du gerne vil lancere på det svenske marked? Jeg kan hjælpe dig med at tilpasse dit produkt til det svenske marked og sikre, at det overholder alle gældende regler og bestemmelser.
  • Juridisk assistance: Har du brug for hjælp til at forstå de juridiske forskelle mellem Danmark og Sverige? Jeg kan sætte dig i kontakt med dygtige advokater, der kan hjælpe dig med at navigere i det svenske retssystem.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige:

  • Mit omfattende netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig mulighed for at sætte dig i kontakt med de rigtige mennesker og organisationer.
  • Min erfaring og ekspertise: Med over 25 års erfaring i erhvervslivet har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.
  • Min passion for at hjælpe virksomheder: Jeg er passioneret omkring at hjælpe virksomheder med at vokse og trives, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe din virksomhed med at få succes.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvad dine behov er, er jeg her for at hjælpe. Afstanden er ingen hindring, og jeg er altid glad for at tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål. Kontakt mig i dag ved hjælp af nedenstående formular for at starte en samtale og indlede et frugtbart samarbejde.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: