Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Greve

Din svenske forretningsforbindelse i Greve, Danmark

Er du en virksomhedsejer i Greve, der søger hjælp fra Sverige? Leder du efter pålidelige svenske forretningstjenester, men er usikker på, hvor du skal starte? Så kig ikke længere! Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en dokumenteret succeshistorie i at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999.

Bred vifte af svenske forretningstjenester

Uanset dine specifikke behov, er jeg her for at hjælpe. Jeg tilbyder en bred vifte af svenske forretningstjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives, herunder:

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for vellykket kommunikation på tværs af grænserne. Jeg sikrer, at dit budskab bliver formidlet klart og fejlfrit, uanset om det drejer sig om marketingmateriale, forretningsdokumenter eller hjemmesideindhold.
  • Markedsføring og forretningsudvikling: Gennem mine omfattende erfaringer og netværk i Sverige kan jeg hjælpe dig med at skræddersy og implementere effektive marketingstrategier for det svenske marked. Jeg kan også hjælpe dig med at identificere nye forretningsmuligheder og etablere vigtige relationer i Sverige.
  • Juridisk assistance: Navigation i det svenske retssystem kan være kompliceret. Jeg kan forbinde dig med pålidelige svenske advokater, der kan rådgive dig om juridiske spørgsmål og sikre, at din virksomhed overholder alle relevante love og regler.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan tilbyde generel forretningsrådgivning baseret på mine mange års erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark. Uanset om du står over for udfordringer med salg, marketing, drift eller noget andet, kan jeg hjælpe dig med at finde effektive løsninger.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed med dine svenske forretningsbehov:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i dansk-svensk forretningssamarbejde har jeg den nødvendige viden og ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at lykkes på det svenske marked.
  • Stærkt netværk: Jeg har et omfattende netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig mulighed for at forbinde dig med de rigtige mennesker og ressourcer til at få dit projekt til at lykkes.
  • Effektiv kommunikation: Kommunikation er nøglen til succesfuldt samarbejde.
  • Personlig service: Jeg tror på at opbygge stærke relationer med mine klienter. Jeg vil tage mig tid til at forstå dine specifikke behov og skræddersy mine tjenester herefter.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvad dine svenske forretningsbehov er, står jeg klar til at hjælpe. Afstanden er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Kontakt mig i dag ved hjælp af nedenstående formular for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå dine mål på det svenske marked.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et langvarigt og succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: