Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Græsted

Ønsker du svensk ekspertise i din virksomhed i Græsted?

Græsted, en idyllisk by beliggende i hjertet af Nordøstsjælland, er kendt for sine smukke omgivelser, rige historie og blomstrende erhvervsliv. Men hvad nu hvis din virksomhed har brug for ekspertise, der rækker ud over Danmarks grænser? Her kan jeg komme ind i billedet.

Jeg er din svenske forbindelse til succes

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Med base i Sverige kan jeg tilbyde jer en bred vifte af svenske tjenester, der kan hjælpe jer med at løfte jeres forretning til nye højder.

Mine tjenester omfatter:

  • Oversættelser: Kommunikation er nøglen til succes på ethvert marked. Jeg sørger for, at jeres budskab bliver formidlet præcist og effektivt på svensk, uanset om det drejer sig om markedsføringsmateriale, forretningsdokumenter eller tekniske specifikationer.
  • Markedsmæssig rådgivning: Det svenske marked har sine egne unikke kendetegn og udfordringer. Jeg kan hjælpe jer med at få en dybere forståelse for det svenske marked og udvikle effektive strategier til at nå jeres mål.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye muligheder for at udvide din virksomhed i Sverige? Jeg kan hjælpe jer med at identificere potentielle samarbejdspartnere, kunder og leverandører og skabe de rigtige forbindelser for at få succes på det svenske marked.
  • Produktudvikling: Ønsker du at lancere dit produkt eller din service på det svenske marked? Jeg kan hjælpe jer med at tilpasse jeres produkt eller service til det svenske marked og sikre, at det opfylder de lokale krav og forventninger.
  • Andre skræddersyede tjenester: Har du specifikke behov, der ikke er nævnt ovenfor? Bare spørg! Jeg er altid glad for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.

Hvorfor vælge mig?

Jeg forstår de kulturelle forskelle mellem Danmark og Sverige, og jeg kan brobygge mellem de to lande på en effektiv måde. Med min omfattende erfaring og brede netværk i Sverige er jeg din perfekte samarbejdspartner til at få succes på det svenske marked.

Afstand er ingen hindring

Selvom jeg befinder mig i Sverige, er jeg blot en mail væk. Fortæl mig om dine udfordringer og mål, og lad os starte en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at vokse.

Udfyld kontaktformularen nedenfor for at komme i gang i dag!

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: