Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Glostrup

Ønsker du svensk ekspertise i din virksomhed i Glostrup?

Er du på udkig efter at udvide din virksomhed i Glostrup og søger du svensk ekspertise? Så kig ikke længere! Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent med en omfattende baggrund i at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Min base ligger i Sverige, men jeg er klar til at hjælpe din virksomhed i Glostrup med alle jeres behov for svenske tjenester.

Glostrup – en blomstrende by

Glostrup er en blomstrende by beliggende vest for København. Byen har en rig historie og huser i dag et stort antal virksomheder inden for forskellige brancher. Uanset om din virksomhed beskæftiger sig med IT, life science, detailhandel eller noget helt andet, kan jeg hjælpe dig med at få succes på det svenske marked.

Mine tjenester – din svenske forbindelse

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at operere effektivt i Sverige. Her er blot nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til succes på ethvert marked. Jeg kan levere professionelle oversættelser af dokumenter, marketingmateriale, websites og mere, så du kan kommunikere effektivt med dine svenske kunder og samarbejdspartnere.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har omfattende erfaring med at rådgive virksomheder om alle aspekter af at gøre forretninger i Sverige. Jeg kan hjælpe dig med at navigere i det svenske marked, forstå den lokale forretningskultur og udvikle strategier for succes.
  • Salgs- og marketingstøtte: At bryde ind på det svenske marked kan være udfordrende. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle effektive salgs- og marketingstrategier skræddersyet til det svenske marked.
  • Produktlancering: Hvis du planlægger at lancere dit produkt eller din tjenesteydelse i Sverige, kan jeg hjælpe dig med at navigere i processen og sikre en vellykket lancering.
  • Etablering af virksomhed: Overvejer du at etablere en virksomhed i Sverige? Jeg kan guide dig gennem processen og hjælpe dig med at overholde alle gældende regler og love.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed med jeres svenske behov:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at operere i Sverige. Jeg har en dyb forståelse for både det danske og det svenske marked, og jeg kan hjælpe dig med at navigere i forskellene.
  • Netværk og forbindelser: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig adgang til værdifulde ressourcer og informationer, der kan gavne din virksomhed.
  • Personlig service: Jeg er dedikeret til at levere skræddersyede løsninger til mine klienter. Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og udvikle en plan, der hjælper dig med at nå dine mål.

Kontakt mig i dag!

Uanset hvad dine svenske forretningsbehov er, står jeg klar til at hjælpe. Afstanden er ingen hindring – kontakt mig i dag via nedenstående formular for at starte en samtale og indlede et samarbejde.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: