Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Glesborg

Danske virksomheder i Glesborg – få hjælp fra jeres svenske forbindelse!

Er du ejer af en virksomhed i Glesborg, og har du brug for hjælp fra Sverige? Leder du efter en pålidelig partner, der kan hjælpe dig med at få dine svenske forretningsforetagender til at køre problemfrit? Så kig ikke længere!

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med at hjælpe danske virksomheder siden 1999. Med base i Sverige kan jeg tilbyde jer en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe jer med at nå jeres mål i det svenske marked.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed i Glesborg?

Uanset hvad dine specifikke behov er, er jeg her for at hjælpe. Her er blot nogle få eksempler på, hvordan jeg kan være til gavn for din virksomhed:

  • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til succes på ethvert marked, og sprogbarrierer kan være en stor hindring. Jeg kan hjælpe dig med at fjerne denne barriere ved at tilbyde professionelle oversættelsestjenester mellem dansk og svensk. Dette sikrer, at dit budskab bliver formidlet præcist og effektivt til dine svenske samarbejdspartnere og kunder.
  • Forretningsrådgivning: Det svenske marked kan virke kompliceret for udefrakommende. Jeg kan give dig værdifuld rådgivning og vejledning baseret på min erfaring og ekspertise på det svenske marked. Dette kan omfatte hjælp til at navigere i lovgivning, etablere forretningsforbindelser, forstå kulturelle forskelle og meget mere.
  • Marketing og salg: At nå ud til det svenske marked kræver en skræddersyet tilgang. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle effektive marketing- og salgsstrategier, der er skræddersyet til det svenske marked. Dette kan omfatte hjælp til at identificere dit målmarked, udvikle marketingmaterialer, etablere online tilstedeværelse og meget mere.
  • Produktudvikling og produktledelse: At lancere et produkt på et nyt marked kræver omhyggelig planlægning og eksekvering. Jeg kan hjælpe dig med at tilpasse dit produkt til det svenske marked, udvikle en produktledelsest strategi og sikre, at dit produkt opfylder de lokale krav og forventninger.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er den bedste samarbejdspartner for din virksomhed i Glesborg:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få dit projekt til at lykkes.
  • Lokalkendskab: Jeg har et indgående kendskab til både det danske og det svenske marked, hvilket gør mig i stand til at give dig skræddersyet rådgivning, der passer til dine specifikke behov.
  • Netværk: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige, hvilket kan være en uvurderlig ressource for din virksomhed, når det gælder om at finde samarbejdspartnere, kunder og leverandører.
  • Problemfri kommunikation: Kommunikation er afgørende for et succesfuldt samarbejde. Jeg taler flydende både dansk og svensk, hvilket sikrer, at der ikke opstår misforståelser.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvad dine behov er i Sverige, er jeg her for at hjælpe. Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et frugtbart samarbejde. Afstanden er ingen hindring, så brug blot nedenstående formular til at tage kontakt.

Jeg er din forbindelse til succes i Sverige!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: