Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Glejbjerg

Svenske forretningstjenester til din virksomhed i Glejbjerg

Er du ejer af en virksomhed i Glejbjerg og leder du efter professionelle svenske forretningstjenester? Så kig ikke længere! Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Fra min base i Sverige kan jeg hjælpe din virksomhed i Glejbjerg med en lang række svenske tjenester, der kan opfylde alle dine behov.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed?

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives. Her er nogle få eksempler:

 • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til succes på ethvert marked. Jeg kan hjælpe dig med at oversætte din marketingmateriale, forretningsdokumenter og korrespondance til og fra svensk, så du kan kommunikere effektivt med dine svenske kunder og partnere.
 • Markedsføring og salg: At bryde ind på det svenske marked kan være udfordrende. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv markedsføringsstrategi, der er skræddersyet til det svenske marked, og hjælpe dig med at implementere den for at nå dine mål for salg og vækst.
 • Forretningsudvikling: Leder du efter nye forretningsmuligheder i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at identificere potentielle kunder og partnere, etablere kontakter og forhandle aftaler.
 • Produktudvikling: Ønsker du at lancere dit produkt eller din service på det svenske marked? Jeg kan hjælpe dig med at tilpasse dit produkt eller din service til det svenske marked og sikre, at det overholder alle gældende regler og bestemmelser.
 • Andre tjenester: Ud over ovenstående kan jeg også hjælpe dig med en lang række andre tjenester, herunder:
  • Virksomhedsregistrering og -strukturering i Sverige
  • Juridiske og administrative tjenester
  • Skatterådgivning

Hvorfor vælge mig?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske forretningskonsulent:

 • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at lykkes på det svenske marked.
 • Lokalkendskab: Jeg har et indgående kendskab til både det danske og det svenske marked, hvilket gør mig i stand til at skræddersy mine tjenester til dine specifikke behov.
 • Netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket kan være en uvurderlig ressource for din virksomhed.
 • Omkostningseffektiv: Jeg tilbyder konkurrencedygtige priser og fleksible engagementer, der passer til dit budget.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvad dine svenske forretningsbehov er, står jeg klar til at hjælpe. Afstanden er ingen hindring, og du kan nemt komme i kontakt med mig ved hjælp af nedenstående formular.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et frugtbart samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: