Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Glamsbjerg

Ønsker du svensk ekspertise i din virksomhed i Glamsbjerg?

Glamsbjerg, beliggende i den naturskønne del af Sydfyn, er kendt for sit stærke erhvervsliv og sin rige historie. Byen huser en lang række virksomheder inden for forskellige brancher, og som svensk erhvervskonsulent med over 25 års erfaring i Danmark, er jeg her for at hjælpe dem med at få succes.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed i Glamsbjerg?

Uanset om du driver en lille butik eller en stor international virksomhed, kan jeg hjælpe dig med at få mest muligt ud af det svenske marked. Her er nogle af de områder, hvor jeg kan være din ekspert:

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse af forretningsdokumenter, marketingmateriale, hjemmesider og meget mere.
  • Markedsmæssig bistand: Få hjælp til at forstå det svenske marked, identificere potentielle kunder og udvikle effektive marketingstrategier.
  • Forretningsudvikling: Rådgivning om ekspansion til Sverige, herunder identifikation af forretningspartnere, etablering af datterselskaber og navigation i lovgivningsmæssige forhold.
  • Salgsstøtte: Hjælp med at opbygge relationer til svenske kunder, forhandle kontrakter og lukke handler.
  • Produktudvikling: Rådgivning om tilpasning af dine produkter og tjenester til det svenske marked.
  • Logistik og distribution: Hjælp med at finde de rigtige logistikpartnere og etablere effektive distributionskanaler i Sverige.

Hvorfor vælge mig?

Jeg er din svenske forbindelse, uanset hvad dine professionelle behov er i Sverige eller i Glamsbjerg. Med min omfattende erfaring, kulturelle forståelse og netværk af kontakter i Sverige, er jeg din ideelle samarbejdspartner for at få succes på det svenske marked.

Fordelen ved at samarbejde med mig er, at du får adgang til svensk ekspertise uden at skulle etablere et kontor i Sverige. Dette sparer dig tid, penge og ressourcer, så du kan fokusere på at drive din virksomhed fremad.

Kontakt mig i dag!

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et samarbejde. Afstanden er ingen hindring, så brug formularen nedenfor for at kontakte mig.

Fyld formularen ud for at starte din succesrejse i Sverige i dag!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: