Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gistrup

Ønsker du svensk ekspertise i din virksomhed i Gistrup?

Er du ejer af en virksomhed i Gistrup, og leder du efter måder at udvide din forretning til Sverige eller få adgang til svensk ekspertise? Så kig ikke længere! Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Fra min base i Sverige kan jeg hjælpe din virksomhed i Gistrup med en lang række svenske tjenester, der kan opfylde alle dine behov.

Gennem mig har du adgang til et væld af svenske forretningstjenester

  • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til succes på ethvert marked. Jeg kan hjælpe din virksomhed med professionelle oversættelser af dokumenter, marketingmateriale, hjemmesider og meget mere. Uanset om du har brug for at oversætte materiale fra dansk til svensk eller omvendt, kan jeg sikre, at dit budskab bliver formidlet præcist og effektivt.
  • Markedsmæssig assistance: At trænge ind på det svenske marked kan være en udfordring. Jeg kan hjælpe din virksomhed med at forstå det svenske forretningsmiljø, identificere potentielle kunder og udvikle effektive marketingstrategier skræddersyet til det svenske marked.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye muligheder for at udvide din virksomhed i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at identificere nye forretningspartnere, etablere kontakter og navigere i det svenske bureaukrati.
  • Produktudvikling: Ønsker du at lancere dine produkter eller tjenester på det svenske marked? Jeg kan hjælpe dig med at tilpasse dine produkter til det svenske marked, udvikle produktlanceringsstrategier og sikre overholdelse af svenske love og regler.
  • Andre forretningstjenester: Udover de ovennævnte tjenester kan jeg også hjælpe din virksomhed med en lang række andre områder, herunder forretningsplanlægning, markedsundersøgelser og forhandlinger.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed i Gistrup med jeres svenske forretningsbehov:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få din virksomhed til at lykkes.
  • Stærkt netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver din virksomhed adgang til potentielle kunder, forretningspartnere og andre vigtige aktører på det svenske marked.
  • Problemfri kommunikation: Kommunikation er afgørende for succesfuldt samarbejde. Som svensk ffødt taler jeg flydende både svensk og dansk, hvilket sikrer problemfri kommunikation og forståelse.
  • Afstand er ingen hindring: Min placering i Sverige udgør ingen barriere for at hjælpe din virksomhed i Gistrup. Takket være moderne teknologi kan vi nemt samarbejde på afstand og sikre, at dine behov bliver opfyldt effektivt.

Tag kontakt i dag og lad os komme i gang!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau og få succes på det svenske marked? Så kontakt mig i dag! Udfyld blot formularen nedenfor, og så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål i Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: