Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gislinge

Svenske konsulter med stor erfaring kan hjælpe din virksomhed i Gislinge

Gislinge, der ligger i hjertet af Sjælland, er en blomstrende by med en lang og rig historie. Byen er kendt for sit smukke landskab, venlige mennesker og blomstrende erhvervsliv. Men for danske virksomheder, der ønsker at udvide til Sverige eller samarbejde med svenske virksomheder, kan sprogbarrierer og kulturelle forskelle virke som en udfordring.

Her er jeg, din professionelle svenske forretningskonsulent med over 25 års erfaring i at hjælpe virksomheder i Danmark med succes. Med base i Sverige kan jeg tilbyde Gislinges virksomheder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe dem med at nå deres mål på tværs af landegrænser.

Hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed i Gislinge

Uanset om du leder efter hjælp til at komme ind på det svenske marked, samarbejde med svenske forretningspartnere eller navigere i det svenske forretningsmiljø, kan jeg hjælpe dig. Her er blot nogle få af de tjenester, jeg tilbyder:

  • Oversættelser: Effektiv og præcis oversættelse af forretningsdokumenter, marketingmaterialer, websites og mere fra dansk til svensk og vice versa.
  • Markedsføring og forretningsudvikling: Hjælp til at udvikle og implementere effektive marketingstrategier for det svenske marked, identificere potentielle kunder og samarbejdspartnere samt opbygge relationer med svenske virksomheder.
  • Forretningsrådgivning: Rådgivning skræddersyet til din virksomheds specifikke behov, herunder hjælp til at forstå det svenske marked, etablere forretningsforbindelser, overholde regler og håndtere kulturelle forskelle.
  • Logistik og administration: Støtte med at håndtere logistik, toldbehandling, administration og andre praktiske aspekter af at drive forretning på tværs af landegrænser.

Hvorfor vælge mig?

Jeg forstår de unikke udfordringer, som danske virksomheder står over for, når de driver forretning i Sverige. Med min omfattende erfaring, kulturelle forståelse og netværk af kontakter i Sverige, er jeg din ideelle samarbejdspartner til at få succes på det svenske marked.

  • Erfaring og ekspertise: Med over 25 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få din virksomhed videre.
  • Kulturel forståelse: Jeg forstår både den danske og den svenske forretningskultur, hvilket gør mig i stand til at brobygge kløften og sikre en problemfri kommunikation og samarbejde.
  • Netværk og kontakter: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige, hvilket kan give din virksomhed adgang til potentielle kunder, samarbejdspartnere og andre vigtige forbindelser.

Tag kontakt i dag

Uanset hvad dine behov er i Sverige, er jeg her for at hjælpe. Afstanden er ingen hindring – kontakt mig i dag via nedenstående formular for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå dine mål i Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: