Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gesten

Svenske forretningstjenester til Gesten i Danmark

Er du en virksomhedsejer i Gesten, der søger hjælp fra Sverige? Leder du efter professionelle tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives? Så kig ikke længere!

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Min base er i Sverige, men jeg er dedikeret til at hjælpe virksomheder i Gesten med alle deres behov for svenske tjenester.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed i Gesten?

Uanset hvad dine forretningsmæssige behov er i Sverige eller i Gesten, kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan gavne din virksomhed, herunder:

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for vellykket kommunikation på tværs af grænserne. Jeg sørger for, at dit budskab bliver formidlet klart og fejlfrit, uanset om det drejer sig om marketingmaterialer, forretningsdokumenter eller tekniske specifikationer.
  • Markedsføring og salg: At bryde ind på det svenske marked kan være udfordrende. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv marketingstrategi, der er skræddersyet til det svenske marked, og jeg kan hjælpe dig med at finde de rigtige kanaler til at nå dine målgrupper.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye forretningsmuligheder i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at identificere potentielle samarbejdspartnere, kunder og leverandører. Jeg kan også hjælpe dig med at navigere i det svenske forretningsmiljø og de juridiske rammer.
  • Produktudvikling: Ønsker du at lancere dit produkt eller din tjenesteydelse på det svenske marked? Jeg kan hjælpe dig med at tilpasse dit produkt eller din tjenesteydelse til det svenske marked og sikre, at det overholder alle gældende regler og bestemmelser.
  • Andre tjenester: Ud over ovenstående tilbyder jeg også en række andre tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige. Kontakt mig endelig for at drøfte dine specifikke behov.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed i Gesten med jeres svenske forretningsbehov:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at få succes.
  • Lokalkendskab: Selvom jeg er baseret i Sverige, har jeg et godt kendskab til det danske marked og forretningskultur.
  • Netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket kan være en uvurderlig ressource for din virksomhed.
  • Personlig service: Jeg er dedikeret til at levere skræddersyede løsninger til mine kunder. Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og udarbejder derefter en plan, der hjælper dig med at nå dine mål.

Kom i gang i dag!

Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed i Gesten, så tøv ikke med at kontakte mig. Udfyld blot formularen nedenfor, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: