Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gedved

Erhvervsdriven i Gedved? Få hjælp fra din svenske samarbejdspartner

Er du virksomhedsejer i den idylliske by Gedved, og har du brug for hjælp fra Sverige? Så kig ikke længere! Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent med en lang historie med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Med base i Sverige kan jeg tilbyde jer et bredt udvalg af professionelle tjenester, der kan imødekomme alle jeres behov.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed i Gedved?

Uanset hvad dine specifikke udfordringer eller mål er, kan jeg hjælpe din virksomhed med at nå dem. Her er blot nogle få af de tjenester, jeg tilbyder:

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at operere på begge sider af sundet. Jeg sikrer, at jeres budskab bliver formidlet fejlfrit og med den rette tone.
  • Marketing og kommunikation: Gennembrud på det svenske marked kræver en skræddersyet marketingstrategi og effektiv kommunikation. Jeg hjælper jer med at udvikle og implementere planer, der passer til jeres specifikke mål og målgruppe.
  • Forretningsudvikling: Ønsker du at udvide din virksomhed til Sverige? Jeg kan hjælpe jer med at navigere i det svenske marked, finde de rigtige samarbejdspartnere og etablere jer med succes.
  • Juridisk assistance: Forståelse af de juridiske forskelle mellem Danmark og Sverige er vigtigt for enhver virksomhed, der driver forretning på tværs af grænsen. Jeg kan hjælpe jer med at finde den rette juridiske assistance til jeres specifikke behov.
  • Andre tjenester: Har du brug for hjælp til noget andet? Tøv ikke med at kontakte mig. Jeg har et stort netværk af samarbejdspartnere i Sverige og kan hjælpe jer med at finde den rette ekspertise til jeres specifikke behov.

Hvorfor vælge mig som din svenske samarbejdspartner?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske samarbejdspartner:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i erhvervsrådgivning har jeg en dyb forståelse for de udfordringer og muligheder, som danske virksomheder står over for på det svenske marked.
  • Lokalkendskab: Jeg har et stort netværk i Sverige og kan hjælpe jer med at finde de rigtige samarbejdspartnere og forbindelser.
  • Sproglig ekspertise: Som erfaren svensk erhvervskonsulent med flydende dansk kan jeg sikre, at der ikke opstår misforståelser på grund af sproglige barrierer.
  • Personlig service: Jeg tror på at opbygge stærke relationer med mine klienter, og jeg vil altid gå den ekstra mile for at sikre, at I får den hjælp, I har brug for.

Tag kontakt i dag og lad os komme i gang!

Uanset hvad dine behov er, er jeg her for at hjælpe. Afstanden er ingen hindring – kontakt mig i dag via nedenstående formular, og lad os starte en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål i Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: