Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Gedsted

Kan en svensk erhvervskonsulent hjælpe din virksomhed i Gedsted?

Befinder din virksomhed sig i den idylliske by Gedsted i Danmark, og leder du efter måder at få succes på det svenske marked? Så kig ikke længere! Som erfaren svensk erhvervskonsulent med en dokumenteret historik for at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999, kan jeg tilbyde jer en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe jer med at nå jeres mål.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed?

Uanset hvad dine specifikke behov er, er jeg her for at hjælpe. Jeg tilbyder en række tjenester, der kan gavne din virksomhed i Gedsted:

  • Oversættelser: Effektiv kommunikation er afgørende for succes på ethvert marked. Jeg kan levere professionelle oversættelser af jeres forretningsmaterialer, såsom marketingmateriale, kontrakter og hjemmesider, til og fra svensk, så I kan sikre jer, at I bliver forstået korrekt af jeres svenske kunder og samarbejdspartnere.
  • Markedsmæssig assistance: At trænge ind på et nyt marked kan være udfordrende. Jeg kan hjælpe jer med at forstå det svenske marked, identificere jeres målgruppe og udvikle effektive marketingstrategier, der hjælper jer med at nå jeres mål.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye forretningsmuligheder i Sverige? Jeg kan hjælpe jer med at finde potentielle samarbejdspartnere, kunder og leverandører i Sverige og lette jeres vej ind på markedet.
  • Juridisk og administrativ bistand: At navigere i lovgivningen og administrative processer i et nyt land kan være kompliceret. Jeg kan hjælpe jer med at forstå de relevante regler og bestemmelser og sikre, at jeres virksomhed overholder alle lovmæssige krav.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med at gøre forretninger i Sverige, har jeg den nødvendige viden og ekspertise til at guide jer på vej.
  • Stærkt netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver jer adgang til potentielle kunder, samarbejdspartnere og andre vigtige aktører på markedet.
  • Kulturel forståelse: Som svensk konsulent forstår jeg både den danske og den svenske kultur, hvilket gør mig i stand til at brobygge forskellene og sikre en gnidig samarbejde.
  • Fjernafgstand er ingen hindring: Beliggenhed er ikke en begrænsning. Med moderne teknologi kan jeg nemt kommunikere og samarbejde med jer uanset afstand.

Lad os komme i gang!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau på det svenske marked? Så kontakt mig i dag for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig. Udfyld blot formularen nedenfor, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: