Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Fur

Har din virksomhed på Fur brug for hjælp fra Sverige?

Fur er en idyllisk ø beliggende i Limfjorden, kendt for sin smukke natur, charmerende landsbyer og rige historie. Øen er hjemsted for en række spændende virksomheder, der bidrager til lokalsamfundet og den lokale økonomi.

Men at drive forretning kan være udfordrende, især når man kigger mod nabolandet Sverige. Kulturelle forskelle, sprogbarrierer og administrative processer kan gøre det svært at udnytte muligheder på det svenske marked eller få professionel hjælp fra Sverige.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed på Fur?

Her er jeg, din svenske forretningskonsulent med base i Sverige, klar til at hjælpe dig! Siden 1999 har jeg hjulpet danske virksomheder med succes, og nu tilbyder jeg mine tjenester til virksomheder på Fur.

Jeg taler flydende både dansk og svensk, og derfor kan jeg tilbyde oversættelse som en af mine kerneydelser. Men jeg kan meget mere end det!

Jeg kan hjælpe dig med:

  • Markedsmæssig ekspansion i Sverige: Jeg kan hjælpe dig med at udarbejde en skræddersyet strategi for at komme ind på det svenske marked, finde de rigtige samarbejdspartnere og navigere i de svenske forretningsmæssige regler.
  • Forretningsudvikling: Jeg kan hjælpe dig med at identificere nye forretningsmuligheder, udvikle nye produkter og tjenester samt optimere dine eksisterende forretningsprocesser.
  • Salgs- og marketingstøtte: Jeg kan hjælpe dig med at oprette og implementere effektive salgs- og marketingkampagner målrettet mod det svenske marked.
  • Netværksopbygning: Jeg kan introducere dig til relevante aktører i Sverige og hjælpe dig med at opbygge et stærkt netværk.
  • Myndighedskontakt: Jeg kan hjælpe dig med at forstå og navigere i svenske love og regler, samt kommunikere med de relevante myndigheder.

Hvorfor er jeg det bedste valg for din virksomhed?

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder, har jeg en dyb forståelse for både det danske og svenske forretningsmiljø.
  • Lokalkendskab: Jeg er opdateret på de aktuelle tendenser og udfordringer inden for svensk forretning og kan derfor give dig rådgivning baseret på den nyeste viden.
  • Tillidsfuldt samarbejde: Jeg tror på at bygge stærke og langvarige relationer med mine kunder. Du kan forvente et personligt og dedikeret samarbejde, hvor dine behov altid er i centrum.

Tag kontakt i dag!

Uanset hvad dine forretningsmæssige behov i Sverige eller på Fur er, så er jeg din forbindelse. Afstanden er ingen hindring – kontakt mig i dag for at starte et produktivt samarbejde.

Udfyld den simple formular nedenfor for at komme i kontakt med mig.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: