Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Frøstrup

Kan en svensk erhvervskonsulent hjælpe din virksomhed i Frøstrup?

Befinder din virksomhed sig i den idylliske by Frøstrup i Nordjylland, og leder du efter måder at udvide din virksomhed til Sverige på? Så kig ikke længere! Som erfaren svensk erhvervskonsulent med en dokumenteret succesrate i at hjælpe danske virksomheder siden 1999, kan jeg tilbyde jer en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe jer med at nå jeres mål på det svenske marked.

Tjenester skræddersyet til din virksomheds behov i Frøstrup

Uanset om du er en lille start-up eller en veletableret virksomhed, kan jeg hjælpe dig med at navigere i det svenske forretningslandskab. Her er blot nogle få af de tjenester, jeg tilbyder:

  • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til succes på ethvert marked, og især når man driver forretning på tværs af landegrænser. Jeg kan hjælpe dig med at sikre, at dit budskab bliver formidlet præcist og effektivt til dit svenske publikum gennem professionelle oversættelsestjenester.
  • Markedsføring og forretningsudvikling: At trænge ind på et nyt marked kræver en skræddersyet strategi. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv markedsføringsplan, der er skræddersyet til det svenske marked, og hjælpe dig med at identificere og få kontakt med potentielle kunder og samarbejdspartnere.
  • Salgsfremmende materiale: Gør et godt første indtryk med professionelt salgsfremmende materiale, der er oversat og tilpasset til det svenske marked. Jeg kan hjælpe dig med at skabe brochurer, produktbeskrivelser, præsentationer og meget mere, der taler direkte til dit svenske publikum.
  • Myndighedskontakt: At navigere i et nyt lands love og regler kan være en udfordring. Jeg kan hjælpe dig med at forstå de relevante svenske regler og forskrifter og sikre, at din virksomhed overholder dem.
  • Forretningskultur: At forstå den svenske forretningskultur er afgørende for at opbygge stærke relationer og skabe succes. Jeg kan give dig værdifuld indsigt i svensk forretningsetikette og forhandlingspraksis.

Hvorfor vælge mig som din svenske erhvervskonsulent?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske erhvervskonsulent:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med at lykkes i Sverige, har jeg den nødvendige viden og ekspertise til at guide dig gennem processen.
  • Lokalkendskab: Selvom jeg befinder mig i Sverige, har jeg et indgående kendskab til det danske marked og de unikke udfordringer, som danske virksomheder står over for, når de driver forretning i Sverige.
  • Netværk: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til potentielle kunder, samarbejdspartnere og andre ressourcer.
  • Personlig service: Jeg tror på at opbygge stærke relationer med mine klienter, og jeg vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine individuelle behov og skræddersy mine tjenester til at opfylde dem.

Tag kontakt i dag og lad os komme i gang!

Uanset om du har brug for hjælp til oversættelse, markedsføring, forretningsudvikling eller noget andet, er jeg her for at hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte mig i dag for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål på det svenske marked. Afstanden er ingen hindring, og du kan nemt kontakte mig via nedenstående formular.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: