Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Frederiksværk

Erhvervsdriven i Frederiksværk? Få hjælp fra din svenske samarbejdspartner

Befinder din virksomhed sig i det smukke Frederiksværk med dets rige historie og idylliske omgivelser? Leder du efter måder at udvide din virksomhed til Sverige på, eller har du brug for hjælp til at håndtere svenske forretningsforhold? Så kig ikke længere!

Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent med en omfattende baggrund i at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Med base i Sverige kan jeg tilbyde jer en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe jeres virksomhed med at vokse og trives.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed i Frederiksværk?

Uanset hvad dine specifikke behov er, er jeg her for at hjælpe. Her er blot nogle få eksempler på, hvordan jeg kan være din svenske samarbejdspartner:

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse af forretningsdokumenter, marketingmaterialer, websites og mere fra dansk til svensk og vice versa.
  • Markedsføring og forretningsudvikling: Hjælp til at udarbejde og implementere skræddersyede marketingstrategier for det svenske marked, identificere nye forretningsmuligheder og skabe forbindelser med potentielle kunder og samarbejdspartnere i Sverige.
  • Juridisk assistance: Vejledning og rådgivning om svenske love og regler, der kan påvirke din virksomhed.
  • Administrativ support: Hjælp med administrative opgaver såsom etablering af virksomhed, bogføring og skatteregler i Sverige.
  • Logistik og told:​ Støtte med at navigere i de svenske logistik- og toldprocedurer for at sikre en smidig import- og eksportproces.

Hvorfor vælge mig som din svenske samarbejdspartner?

Der er flere grunde til, at jeg er det perfekte valg til at hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med deres svenske forretningsforetagender, har jeg den nødvendige viden og ekspertise til at guide dig gennem processen.
  • Lokalkendskab: Som bosiddende i Sverige har jeg indgående kendskab til det svenske marked, kultur og forretningsmiljø.
  • Stort netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket kan være uvurderligt for at hjælpe dig med at finde de rigtige samarbejdspartnere og kunder.
  • Personlig service: Jeg er dedikeret til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov.

Tag kontakt i dag og lad os komme i gang!

Uanset om du lige er begyndt at overveje det svenske marked, eller om du har eksisterende forretningsforbindelser i Sverige, er jeg her for at hjælpe dig med at nå dine mål. Afstanden er ingen hindring – kontakt mig i dag via nedenstående formular for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives i Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: