Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Fredericia

Søger du svensk ekspertise i Fredericia?

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Min base er i Sverige, men jeg kan hjælpe virksomheder i Fredericia med alle deres behov for svenske ydelser.

Fredericia – en by med stærke forretningstraditioner

Fredericia er en smuk by med en rig historie og en blomstrende forretningskultur. Byen er hjemsted for en lang række virksomheder inden for forskellige brancher, og der er et stort potentiale for samarbejde mellem danske og svenske virksomheder.

Mine tjenester – din bro til Sverige

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at få succes på det svenske marked. Her er nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til succesfuldt samarbejde på tværs af landegrænser. Jeg tilbyder professionelle oversættelsestjenester fra dansk til svensk og svensk til dansk, så du kan sikre dig, at dit budskab bliver forstået klart og tydeligt.
  • Markedsføring: At trænge ind på et nyt marked kræver en skræddersyet marketingstrategi. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle og implementere en effektiv marketingplan, der er målrettet mod det svenske marked.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye forretningsmuligheder i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at identificere potentielle samarbejdspartnere, kunder og leverandører.
  • Juridisk assistance: At navigere i det svenske retssystem kan være kompliceret. Jeg kan sætte dig i kontakt med dygtige advokater, der kan rådgive dig om juridiske spørgsmål.
  • Virksomhedskultur: Forståelse af den svenske forretningskultur er afgørende for at opbygge stærke relationer. Jeg kan hjælpe dig med at lære om de kulturelle forskelle mellem Danmark og Sverige, så du kan kommunikere og samarbejde effektivt med svenske forretningspartnere.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed med jeres svenske behov:

  • Erfaring: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark med at få succes på det svenske marked.
  • Netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig mulighed for at sætte dig i forbindelse med de rigtige mennesker.
  • Sproglig ekspertise: Jeg er svenskfødt og taler flydende dansk, hvilket sikrer en præcis og nuanceret kommunikation.
  • Forståelse for begge kulturer: Jeg forstår både den danske og den svenske forretningskultur, hvilket gør mig i stand til at brobygge mellem de to lande.

Lad os komme i gang!

Uanset hvad dine behov er i Sverige, er jeg din forbindelse. Kontakt mig i dag for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at få succes på det svenske marked. Afstanden er ingen hindring – udfyld blot formularen nedenfor, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: