Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Føllenslev

Erhvervsdriven i Føllenslev? Få hjælp fra din svenske samarbejdspartner i Sverige

Hej erhvervsdriven i Føllenslev! Leder du efter svensk ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at vokse og nå nye højder? Så kig ikke længere! Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en dokumenteret succeshistorie med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999.

Selvom jeg befinder mig i Sverige, er jeg din perfekte samarbejdspartner til alle dine svensk relaterede forretningsbehov. Føllenslev, med sin rige historie og idylliske beliggenhed, er hjemsted for mange innovative og ambitiøse virksomheder. Jeg er her for at hjælpe jer med at realisere jeres fulde potentiale på det svenske marked.

Mine tjenester: Din bro til Sverige

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige:

  • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til succes på ethvert marked. Jeg leverer professionelle og nuancerede oversættelser af jeres forretningsmaterialer, så I kan kommunikere effektivt med jeres svenske kunder og samarbejdspartnere.
  • Markedsmæssig assistance: At trænge ind på det svenske marked kan virke skræmmende. Jeg hjælper jer med at forstå det svenske marked, jeres målgruppe og de kulturelle nuancer, der er vigtige for jeres succes.
  • Forretningsudvikling: Uanset om I ønsker at udvide jeres forretning til Sverige eller styrke jeres eksisterende relationer på markedet, kan jeg hjælpe jer med at udvikle og implementere effektive strategier.
  • Salgs- og forretningsforbindelser: At opbygge relationer er afgørende for enhver virksomhed. Jeg kan hjælpe jer med at finde de rigtige forretningsforbindelser og samarbejdspartnere i Sverige.
  • Juridisk og administrativ bistand: At navigere i det svenske juridiske og administrative system kan være kompliceret. Jeg kan hjælpe jer med at forstå de relevante regler og love og sikre, at jeres virksomhed overholder dem.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange fordele ved at vælge mig som jeres svenske samarbejdspartner:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i dansk erhvervsliv forstår jeg de unikke udfordringer og muligheder, som danske virksomheder står over på det svenske marked.
  • Stort netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver jer adgang til et væld af ressourcer og muligheder.
  • Kulturel forståelse: Jeg forstår både den danske og svenske kultur, hvilket gør mig i stand til at brobygge mellem de to lande og sikre en gnidningsløs kommunikation.
  • Omkostningseffektiv: Ved at samarbejde med mig i Sverige undgår I de omkostninger, der er forbundet med at ansætte en svensk medarbejder i Danmark.

Tag kontakt i dag og lad os komme i gang!

Uanset hvad jeres behov er, er jeg her for at hjælpe jer. Afstanden er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Kontakt mig i dag via nedenstående formular, og lad os starte en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe jeres virksomhed med at nå nye højder på det svenske marked.

Jeg ser frem til at høre fra jer!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: