Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Fjerritslev

Erhvervsdriven i Fjerritslev? Få hjælp fra din svenske samarbejdspartner

Fjerritslev, en charmerende by ved Limfjorden i Nordjylland, er kendt for sit aktive erhvervsliv og sin stærke lokale identitet. Men hvad nu hvis din virksomhed har brug for ekspertise fra Sverige? Her kommer jeg ind i billedet.

Jeg er din svenske forbindelse

Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent med en omfattende erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999. Min base er i Sverige, men afstand er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Jeg er din svenske forbindelse, uanset hvad dine professionelle behov måtte være.

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed?

Uanset om du søger at udvide til Sverige, samarbejde med svenske virksomheder eller blot har brug for hjælp til at navigere i det svenske marked, kan jeg hjælpe dig. Her er blot nogle af de områder, hvor jeg kan være behjælpelig:

  • Oversættelse: Effektiv og præcis oversættelse mellem dansk og svensk er afgørende for enhver form for internationalt samarbejde. Jeg sikrer, at dit budskab bliver formidlet klart og tydeligt på begge sprog.
  • Markedsmæssig assistance: Få hjælp til at forstå det svenske marked, identificere relevante kunder og samarbejdspartnere samt udvikle effektive marketingstrategier målrettet mod det svenske publikum.
  • Forretningsudvikling: Udvid din virksomhed til Sverige på den rigtige måde. Jeg hjælper dig med at udarbejde en skræddersyet plan for at komme ind på det svenske marked og opnå succes.
  • Juridisk bistand: Få vejledning om svenske love og regler, der kan påvirke din virksomhed. Jeg samarbejder med et netværk af dygtige advokater, der kan rådgive dig om juridiske forhold i Sverige.
  • Andre erhvervstjenester: Har du brug for hjælp til noget andet? Tøv ikke med at kontakte mig. Jeg er altid åben for at drøfte dine specifikke behov og finde den bedste løsning for dig.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg for din virksomhed i Fjerritslev:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i branchen har jeg en dyb forståelse for både det danske og svenske erhvervsliv.
  • Stort netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til værdifulde forbindelser og ressourcer.
  • ** skræddersyede løsninger:** Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke behov og mål.
  • Effektiv kommunikation: Kommunikation er nøglen til succes. Jeg taler flydende både dansk og svensk og sikrer, at der ikke opstår misforståelser.

Kontakt mig i dag

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et samarbejde, der kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder. Udfyld blot formularen nedenfor for at komme i kontakt med mig.

Afstand er ingen hindring for succes. Lad mig være din svenske forbindelse i dag!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: