Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Farum

Ønsker du svensk ekspertise i din virksomhed i Farum?

Farum, beliggende nord for København, er kendt for sit smukke, grønne miljø og blomstrende erhvervsliv. Byen er hjemsted for en lang række virksomheder inden for forskellige brancher, og behovet for svensk ekspertise kan opstå på tværs af dem alle.

Her hos mig, en erfaren svensk forretningskonsulent med en imponerende historik for at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999, står jeg klar til at hjælpe din virksomhed i Farum med alle jeres svensk relaterede behov. Uanset om I har brug for assistance inden for:

  • Oversættelser: Kommunikation er nøglen til succesfuldt samarbejde på tværs af landegrænser. Jeg tilbyder professionelle oversættelser af jeres forretningsdokumenter, marketingmaterialer, websites og meget mere, så I kan sikre jer klar og præcis kommunikation med jeres svenske samarbejdspartnere og kunder.
  • Markedsføring og forretningsudvikling i Sverige: Ønsker I at bryde ind på det svenske marked eller udvide jeres eksisterende forretning i Sverige? Jeg kan hjælpe jer med at udarbejde effektive marketingstrategier, finde de rette samarbejdspartnere og navigere i det svenske forretningsmiljø.
  • Salgsfremstød og forhandlinger: At opbygge stærke relationer og forhandle effektivt er afgørende for at opnå succes på det svenske marked. Jeg kan hjælpe jer med at forberede jer til møder, udarbejde overbevisende salgsmaterialer og forhandle aftaler med jeres svenske partnere.
  • Kulturel forståelse: Kendskab til svensk kultur og forretningspraksis er essentiel for at undgå misforståelser og opnå positive resultater. Jeg kan hjælpe jer med at forstå de kulturelle forskelle mellem Danmark og Sverige, så I kan opbygge stærke og langvarige relationer med jeres svenske samarbejdspartnere.

Hvorfor vælge mig?

Med over 25 års erfaring inden for forretningsrådgivning og et dybtgående kendskab til både det danske og svenske marked, er jeg din ideelle samarbejdspartner, når det kommer til at styrke din virksomheds position i Sverige. Min passion for at hjælpe virksomheder med at vokse og mit brede netværk i Sverige gør mig i stand til at yde skræddersyede løsninger, der matcher jeres specifikke behov og mål.

Uanset hvad dine svensk relaterede udfordringer måtte være, er jeg din svenske forbindelse. Tøv ikke med at kontakte mig via nedenstående formular for at drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at opnå succes i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: