Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Farsø

Erhvervsbrobyggeren mellem Danmark og Sverige: Din professionelle svenske samarbejdspartner i Farsø

Hej virksomheder i Farsø! Er I på udkig efter en pålidelig og erfaren svensk samarbejdspartner, der kan hjælpe jer med at navigere i det svenske marked og maksimere jeres forretningsmuligheder? Så led ikke længere!

Jeg er en professionel svensk erhvervskonsulent med over 25 års erfaring i at rådgive og hjælpe danske virksomheder med succes. Med base i Sverige har jeg et unikt indblik i både det danske og svenske erhvervsliv, og jeg er dedikeret til at hjælpe jer med at nå jeres mål på tværs af grænserne.

Oversættelse og meget mere: Tjenester skræddersyet til jeres behov

Uanset om I har brug for hjælp med oversættelser, markedsføring, forretningsudvikling, juridiske anliggender, eller noget helt andet, så står jeg klar til at assistere jer. Her er blot nogle få eksempler på, hvordan jeg kan hjælpe:

 • Oversættelser: Professionelle oversættelser af høj kvalitet fra dansk til svensk og vice versa, der sikrer præcision og flydende kommunikation.
 • Markedsføring: Udvikling og implementering af effektive marketingstrategier skræddersyet til det svenske marked, der hjælper jer med at nå jeres målgruppe og øge brand awareness.
 • Forretningsudvikling: Identificering af nye forretningsmuligheder i Sverige, etablering af kontakter, og udvikling af partnerskaber.
 • Juridiske anliggheder: Rådgivning om svensk lovgivning, der påvirker jeres forretning, og hjælp med at sikre, at I overholder alle relevante regler og bestemmelser.
 • Administrative opgaver: Assistance med administrative opgaver såsom bogføring, lønadministration og kundehåndtering.
 • Kulturel forståelse: Navigation i de kulturelle forskelle mellem Danmark og Sverige for at sikre en smidig og succesfuld samarbejdsoplevelse.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange gode grunde til at vælge mig som jeres svenske samarbejdspartner:

 • Erfaring og ekspertise: Med over 25 års erfaring i branchen har jeg en dyb forståelse af både det danske og svenske marked.
 • Netværk og kontakter: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver jer adgang til værdifulde forretningsmuligheder.
 • Personlig service: Jeg er dedikeret til at give jer personlig og skræddersyet service, der opfylder jeres specifikke behov.
 • Effektiv kommunikation: Jeg taler flydende både dansk og svensk, hvilket sikrer effektiv og problemfri kommunikation.
 • Omkostningseffektiv: Jeg tilbyder konkurrencedygtige priser og fleksible løsninger, der passer til jeres budget.

Lad os skabe vækst sammen

Jeg er overbevist om, at jeg kan være en værdifuld samarbejdspartner for jeres virksomhed i Farsø. Uanset om I lige er startet eller har været på markedet i årevis, så er jeg her for at hjælpe jer med at nå jeres mål i Sverige.

Kontakt mig i dag for at starte en samtale og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe jer med at få succes på det svenske marked!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: