Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Fårevejle

Hej Fårevejle! Din svenske hjælpende hånd er lige her

Er du en virksomhedsejer i Fårevejle, der søger professionel hjælp fra Sverige? Uanset om du har brug for hjælp med at komme ind på det svenske marked, få oversatte dokumenter eller navigere i svensk forretningskultur, så er jeg din mand.

Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent med et indgående kendskab til både det danske og svenske marked. Siden 1999 har jeg hjulpet virksomheder i Danmark med at opnå succes, og nu er jeg klar til at gøre det samme for dig.

Dine svenske behov dækket

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives. Her er blot nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Kommunikation er afgørende for succes i erhvervslivet, og jeg kan sikre, at dit budskab bliver klart og præcist formidlet til dit svenske publikum. Jeg tilbyder oversættelser af høj kvalitet inden for en række emner, herunder marketingmateriale, juridiske dokumenter, tekniske manualer og meget mere.
  • Markedsføring og salg: At nå ud til det svenske marked kan være udfordrende, men jeg har den viden og erfaring, der skal til for at hjælpe dig med at få succes. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv marketingstrategi, finde de rigtige kunder og opbygge relationer med svenske virksomheder.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye måder at vokse din virksomhed på? Jeg kan hjælpe dig med at identificere nye muligheder på det svenske marked, udvikle nye produkter og tjenester og indgå strategiske partnerskaber.
  • Juridisk rådgivning: Det svenske retssystem kan være kompliceret, men jeg kan hjælpe dig med at navigere i de juridiske aspekter af at drive forretning i Sverige. Jeg kan rådgive dig om kontrakter, skatteregler og andre juridiske spørgsmål.
  • Kulturel forståelse: At forstå den svenske forretningskultur er afgørende for at opbygge tillid og skabe succesfulde relationer. Jeg kan hjælpe dig med at forstå de kulturelle nuancer, der kan påvirke din måde at gøre forretning på i Sverige.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange grunde til, at jeg er det bedste valg for din virksomhed, når det kommer til svenske tjenester:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark med at lykkes på det svenske marked.
  • Netværk og forbindelser: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig adgang til værdifulde ressourcer og information.
  • Flersprogethed: Jeg taler flydende både dansk og svensk, hvilket gør det nemt for os at kommunikere og forstå hinandens behov.
  • Personlig service: Jeg er dedikeret til at give mine kunder personlig og skræddersyet service.
  • Resultatorienteret: Jeg fokuserer på at levere resultater, der gør en forskel for din virksomhed.

Tag kontakt i dag!

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau på det svenske marked? Så tøv ikke med at kontakte mig i dag. Afstanden er ingen hindring, og jeg er lige så tæt på som dit næste email. Udfyld formularen nedenfor, og lad os starte en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: