Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Fanø

Hjælp til din virksomhed i Fanø – direkte fra Sverige

Er du erhvervsdrivende i Fanø og søger professionel hjælp fra Sverige? Uanset om du har brug for hjælp med at komme ind på det svenske marked, samarbejde med svenske virksomheder eller blot ønsker at optimere din kommunikation på svensk, er jeg din svenske forbindelse.

Jeg er en erfaren erhvervskonsulent med speciale i at hjælpe danske virksomheder siden 1999. Med base i Sverige har jeg indgående kendskab til både det danske og svenske marked, og jeg kan tilbyde en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at trives.

Dine svenske behov dækket

Her er blot nogle få eksempler på, hvordan jeg kan hjælpe dig:

  • Oversættelse: Språkbarriere er en væsentlig hindring for grænseoverskridende samarbejde. Jeg leverer professionelle oversættelser af dokumenter, marketingmateriale, hjemmesider og meget mere, så du kan kommunikere effektivt med svenske kunder og partnere.
  • Markedsføring og branding: At nå det svenske marked kræver en skræddersyet tilgang. Jeg hjælper dig med at udvikle en effektiv marketingstrategi, der tager højde for kulturelle forskelle og lokale markedstendenser.
  • Forretningsudvikling: Ønsker du at udvide til Sverige eller samarbejde med svenske virksomheder? Jeg kan hjælpe dig med at identificere muligheder, etablere kontakter og navigere i det svenske forretningsmiljø.
  • Juridisk assistance: Svensk lovgivning kan være kompleks, og det er vigtigt at sikre, at din virksomhed overholder alle regler. Jeg kan sætte dig i forbindelse med erfarne svenske jurister, der kan rådgive dig om relevante juridiske spørgsmål.
  • Kulturforståelse: At forstå den svenske kultur er afgørende for at opbygge succesfulde relationer og undgå misforståelser. Jeg kan give dig værdifuld indsigt i svensk forretningskultur og etikette.

Fordelene ved at vælge mig

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske forbindelse:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder har jeg en dyb forståelse af både det danske og svenske marked.
  • Netværk og kontakter: Jeg har et bredt netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til værdifulde ressourcer og samarbejdspartnere.
  • Effektivitet og omkostningsbesparelser: Ved at outsource dine svenske behov til mig kan du spare tid og penge sammenlignet med at ansætte en intern medarbejder.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og udarbejder en løsning, der passer perfekt til din virksomhed.

Tag kontakt i dag

Uanset hvad dine svenske behov er, er jeg her for at hjælpe. Tøv ikke med at kontakte mig via nedenstående formular for at starte en samtale og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder. Afstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til at høre fra dig!

Kontakt mig i dag og lad os skabe succes sammen!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: