Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Eskebjerg

Erhvervsfremgang i Sverige med din danske virksomhed: Jeg er din svenske forbindelse

Er du en virksomhedsejer i Esbjerg med blikket rettet mod Sverige? Ønsker du at udvide din virksomhed til det svenske marked, samarbejde med svenske partnere eller blot få mere ud af dine eksisterende svenske forbindelser? Så er jeg din svenske forbindelse!

Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent med et indgående kendskab til både det danske og svenske erhvervsliv. Siden 1999 har jeg hjulpet danske virksomheder med at navigere i det svenske marked og opnå succes. Med base i Sverige er jeg klar til at hjælpe din virksomhed i Esbjerg med alle jeres svenske behov.

Dine svenske servicebehov dækket ind

Uanset hvad din virksomhed har brug for i Sverige, er jeg her for at hjælpe. Her er blot nogle få eksempler på de svenske tjenester, jeg kan tilbyde:

 • Oversættelser: Kommunikation er afgørende for succesfuldt samarbejde på tværs af grænser. Jeg tilbyder professionelle oversættelser af høj kvalitet fra dansk til svensk og vice versa, så du kan sikre, at dit budskab bliver forstået klart og præcist.
 • Markedsundersøgelser: Indtræden på et nyt marked kræver viden og research. Jeg kan hjælpe dig med at forstå det svenske marked, herunder konkurrenter, forbrugeradfærd og lovgivning.
 • Forretningsudvikling: Ønsker du at udvide din virksomhed til Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at udarbejde en skræddersyet forretningsplan, finde de rigtige partnere og etablere dig på det svenske marked.
 • Juridisk assistance: Navigering i lovgivningen i et nyt land kan være kompliceret. Jeg kan sætte dig i kontakt med kvalificerede advokater og andre juridiske fagfolk, der kan rådgive dig om relevante love og regler.
 • Marketing og PR: At nå ud til dit svenske publikum kræver en målrettet indsats. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv marketing- og PR-strategi, der er skræddersyet til det svenske marked.
 • Netværk og kontakter: At have de rigtige forbindelser er afgørende for succes i erhvervslivet. Jeg har et bredt netværk af kontakter i Sverige, som jeg kan introducere dig til.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske forbindelse:

 • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i dansk-svensk erhvervssamarbejde har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at hjælpe din virksomhed med at lykkes i Sverige.
 • Lokalkendskab: Jeg har base i Sverige, hvilket giver mig et unikt indblik i det svenske marked og kultur.
 • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og skræddersy mine tjenester til din virksomhed.
 • Netværk og kontakter: Jeg har et bredt netværk af kontakter i Sverige, som kan være værdifulde for din virksomhed.
 • Problemfri kommunikation: Kommunikation er afgørende for succesfuldt samarbejde. Jeg taler flydende dansk og svensk, så du kan være sikker på, at vi altid forstår hinanden.

Tag det næste skridt

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau i Sverige? Så kontakt mig i dag for en gratis konsultation! Udfyld blot formularen herunder, og jeg vil vende tilbage til dig snarest muligt. Sammen kan vi få din virksomhed til at trives i Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: