Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Esbjerg

Din svenske forbindelse til succes i Danmark

Er du en virksomhed i Esbjerg, der søger nye muligheder og ønsker at udvide jeres forretning til Sverige? Leder du efter en pålidelig partner, der kan guide dig gennem det svenske marked og hjælpe dig med at overvinde sproglige og kulturelle barrierer? Så led ikke længere!

Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent med en stærk track record for at hjælpe danske virksomheder med at nå deres mål i Sverige siden 1999. Med base i Sverige er jeg din direkte forbindelse til alle former for svenske tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at trives.

Hvad kan jeg tilbyde din virksomhed i Esbjerg?

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der er skræddersyet til at imødekomme de specifikke behov hos virksomheder i Esbjerg. Her er blot nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Kommunikation er afgørende for succes på ethvert marked, og professionelle oversættelser er afgørende for at sikre, at dit budskab når frem til dit svenske publikum klart og præcist. Jeg tilbyder oversættelser af høj kvalitet af alle typer dokumenter, fra marketingmateriale til juridiske kontrakter.
  • Markedsundersøgelser og forretningsrådgivning: Indtastning af et nyt marked kræver omhyggelig research og planlægning. Jeg kan hjælpe dig med at forstå det svenske marked, identificere potentielle kunder og udarbejde en effektiv markedsføringsstrategi.
  • Forretningsudvikling og netværk: At opbygge relationer med svenske virksomheder og organisationer er afgørende for din succes. Jeg kan hjælpe dig med at finde de rigtige kontakter, deltage i relevante messer og arrangementer og opbygge et stærkt netværk i Sverige.
  • Logistik og distributionsrådgivning: Navigering i kompleksiteten af toldbestemmelser, transport og logistik kan være udfordrende. Jeg kan hjælpe dig med at finde de mest effektive og omkostningsbesparende løsninger til at få dine produkter og tjenester til det svenske marked.
  • Kulturel vejledning og forretningsetikette: At forstå den svenske forretningskultur er afgørende for at opbygge tillid og etablere positive relationer. Jeg kan give dig værdifuld indsigt i svensk forretningsetikette og hjælpe dig med at undgå kulturelle misforståelser.

Hvorfor vælge mig som din svenske partner?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske partner:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at lykkes i Sverige. Jeg har en dyb forståelse for både det danske og svenske marked, og jeg kan skræddersy mine tjenester til at imødekomme dine specifikke behov.
  • Netværk og forbindelser: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige inden for forskellige brancher. Dette giver mig mulighed for at sætte dig i kontakt med de rigtige mennesker og åbne døre for nye muligheder.
  • Personlig service og engagement: Jeg er dedikeret til din succes og vil arbejde tæt sammen med dig for at nå dine mål. Du vil altid have direkte adgang til mig, og jeg vil være lydhør over for dine behov og spørgsmål.
  • Omkostningseffektivitet: Jeg tilbyder konkurrencedygtige priser og skræddersyede løsninger, der passer til dit budget. Du får værdi for pengene, når du vælger mig som din svenske partner.

Tag det næste skrid mod succes i Sverige

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau i Sverige? Kontakt mig i dag for at starte en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål. Afstanden er ingen hindring for succes – med mig som din partner har du en direkte forbindelse til det svenske marked, uanset hvor du befinder dig.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: