Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Errindlev

Erhvervsdrivende i Errindlev? Få svensk hjælp direkte fra Sverige!

Som erfaren svensk erhvervskonsulent med over 25 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder, ved jeg præcis, hvad der skal til for at skabe succes på tværs af grænser. Og her kommer jeg ind i billedet! Uanset om du driver en lille butik eller en stor international virksomhed, kan jeg hjælpe dig med at få mest muligt ud af det svenske marked.

Oversættelse og meget mere

Distance er ingen hindring i dag! Min base i Sverige gør mig til din direkte forbindelse til alle former for svenske tjenester, lige fra:

  • Oversættelse: Språklig ekspertise er afgørende for at kommunikere effektivt med svenske kunder, leverandører og partnere. Jeg sørger for præcise og nuancerede oversættelser, der fanger essensen af dit budskab.
  • Markedsføring og PR: Ønsker du at nå det svenske marked? Jeg hjælper dig med at udvikle skræddersyede marketingstrategier, der taler direkte til din målgruppe. Pressemeddelelser, sociale medier, hjemmesider – jeg klarer det hele!
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye muligheder i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at identificere potentielle kunder, partnere og leverandører. Jeg rådgiver dig også om lovgivning, kultur og forretningspraksis i Sverige.
  • Rekruttering: Søger du dygtige medarbejdere med svensk erfaring? Jeg har et bredt netværk i Sverige og kan hjælpe dig med at finde de bedste kandidater til dit team.
  • Kundebetjening: Ønsker du at give dine svenske kunder en førsteklasses oplevelse? Jeg kan hjælpe dig med at oprette et svensksproget kundeserviceteam, der leverer fremragende support.

Hvorfor vælge mig?

Med min omfattende erfaring, indgående kendskab til både det danske og svenske marked og mit brede netværk, er jeg den perfekte partner til at hjælpe din virksomhed med at vokse i Sverige. Derudover tilbyder jeg:

  • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og skræddersy mine tjenester til at passe perfekt til din virksomhed.
  • Konkurrencedygtige priser: Jeg tilbyder fair og transparente priser, der passer til dit budget.
  • Effektiv kommunikation: Jeg holder dig løbende opdateret om fremskridtene og er altid tilgængelig for at besvare dine spørgsmål.

Tag kontakt i dag!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau i Sverige? Så tøv ikke med at kontakte mig! Udfyld formularen herunder, og lad os starte en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Sammen kan vi skabe succes i Sverige!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: