Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Egernsund

Hjælp til din virksomhed i Egernsund – direkte fra Sverige

Er du erhvervsdrivende i Egernsund og søger professionel hjælp fra Sverige? Uanset om du har brug for hjælp med at komme ind på det svenske marked, samarbejde med svenske virksomheder eller blot ønsker at kommunikere effektivt på svensk, så er jeg din svenske forbindelse.

Jeg er en erfaren erhvervskonsulent med speciale i at hjælpe danske virksomheder siden 1999. Med base i Sverige har jeg indgående kendskab til både det danske og svenske marked, og jeg kan tilbyde en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.

Dine svenske behov er dækket

Her er blot nogle få eksempler på, hvordan jeg kan hjælpe dig:

  • Oversættelse: Kommunikation er afgørende for succesfuldt samarbejde på tværs af landegrænser. Jeg tilbyder professionelle oversættelser af dokumenter, marketingmateriale, hjemmesider og meget mere fra dansk til svensk og vice versa.
  • Markedsføring og salg: Vil du gerne ind på det svenske marked? Jeg kan hjælpe dig med at udarbejde en skræddersyet markedsføringsplan, der er målrettet mod svenske kunder. Jeg kan også hjælpe dig med at finde de rigtige salgskanaler og etablere kontakt med potentielle kunder i Sverige.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye muligheder for at vækste din virksomhed? Jeg kan hjælpe dig med at identificere nye forretningsområder, udvikle nye produkter og tjenester og indgå partnerskaber med svenske virksomheder.
  • Juridisk rådgivning: Navigerer du i komplekse juridiske spørgsmål på tværs af grænser? Jeg kan sætte dig i kontakt med erfarne advokater i Sverige, der kan rådgive dig om alle juridiske forhold.
  • Andre tjenester: Ud over ovenstående tilbyder jeg også en række andre tjenester, der kan skræddersyes til dine specifikke behov. Dette kan omfatte hjælp med administration, rekruttering, logistik og meget mere.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er den bedste løsning til dine svenske behov:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i erhvervsrådgivning har jeg et indgående kendskab til både det danske og svenske marked.
  • Netværk og kontakter: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig mulighed for at sætte dig i forbindelse med de rigtige mennesker.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og udarbejder løsninger, der passer perfekt til din virksomhed.
  • Effektiv kommunikation: Jeg kommunikerer klart og effektivt på både dansk og svensk, hvilket sikrer, at der ikke opstår misforståelser.
  • Omkostningseffektiv: Jeg tilbyder konkurrencedygtige priser og sikrer, at du får mest muligt ud af dine penge.

Tag kontakt i dag

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau med hjælp fra Sverige? Så tøv ikke med at kontakte mig i dag. Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde.

Udfyld formularen herunder for at komme i gang!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: