Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Dragør

Svensk konsulthjælp til din virksomhed i Dragør – lige på den anden side af sundet!

Er du virksomhedsejer i Dragør og leder du efter professionel svensk assistance? Uanset om du har brug for hjælp med markedsføring i Sverige, juridiske oversættelser eller noget helt tredje, så er jeg din svenske forbindelse! Med base i Sverige og over 20 års erfaring med at rådgive danske virksomheder, har jeg den ekspertise og de kontakter, der skal til for at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål i Sverige.

Dragør: En charmerende by med stort potentiale

Dragør er en smuk kystby med en rig historie og et levende erhvervsliv. Med sin idylliske beliggenhed og stærke maritime traditioner er Dragør et attraktivt sted for både turister og virksomheder. Men for at få succes på det svenske marked kræver det indsigt i svensk kultur, sprog og forretningsgange. Her kommer jeg ind i billedet.

Dine svenske behov er mit speciale

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at få fodfæste i Sverige:

 • Markedsføring og kommunikation: Pressemeddelelser, hjemmesider, sociale medier, markedsundersøgelser og meget mere.
 • Salg og forretningsudvikling: Etablering af kontakter, forhandlinger, kundebesøg og deltagelse i messer.
 • Juridiske oversættelser og sproglig assistance: Kontrakter, dokumenter, marketingmateriale og korrespondance.
 • Rekruttering og HR: Søgning efter kvalificerede medarbejdere i Sverige, onboarding og integration.
 • Logistik og distribution: Find den bedste løsning til at få dine produkter frem til svenske kunder.
 • Produkttilpasning og kulturel forståelse: Gør dine produkter og tjenester relevante for det svenske marked.
 • Myndighedskontakter og regulatoriske forhold: Få vejledning gennem de svenske regler og myndigheder.

Og listen fortsætter! Hvis du har specifikke behov, som ikke er nævnt her, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg er altid klar på en udfordring og hjælper gerne med at skræddersy en løsning, der passer til din virksomhed.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det perfekte valg som din svenske samarbejdspartner:

 • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i dansk-svensk samarbejde har jeg et indgående kendskab til begge kulturer og forretningsmiljøer.
 • Bredt netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige inden for forskellige brancher, hvilket kan åbne døre for din virksomhed.
 • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og skræddersyer mine ydelser derefter.
 • Effektiv kommunikation: Kommunikation er nøglen til succes, og jeg sørger for klar og tydelig kommunikation på både dansk og svensk.
 • Omkostningseffektiv: Jeg tilbyder konkurrencedygtige priser og sikrer, at du får mest muligt ud af dit budget.

Tag kontakt og lad os starte samarbejdet!

Er du klar til at tage din virksomhed til Sverige? Så kontakt mig i dag! Udfyld formularen herunder, og fortæl mig om dine behov. Jeg glæder mig til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Afstand er ingen hindring! Med moderne teknologi kan vi nemt samarbejde på tværs af landegrænser.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: