Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Dalby

Din svenske erhvervsforbindelse: Hjælp til danske virksomheder i Dalby

Som professionel svensk erhvervskonsulent med over 25 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Danmark, kan jeg tilbyde Dalbys virksomheder en bred vifte af tjenester, der spænder fra oversættelse og markedsføring til juridisk bistand og meget mere. Uanset hvad dine specifikke behov er, er jeg din svenske forbindelse, og jeg er klar til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Dalby: En blomstrende by med stort potentiale

Dalby er en charmerende by i det østlige Danmark med en rig historie og et levende kulturliv. Byen er hjemsted for mange små og mellemstore virksomheder, der opererer inden for forskellige brancher. Med sin strategiske beliggenhed og stærke infrastruktur er Dalby et attraktivt sted for virksomheder, der ønsker at udvide til Sverige.

Mine svensketjenester til din virksomhed i Dalby

Jeg tilbyder en omfattende pakke af svensketjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at få succes på det svenske marked. Her er nogle få eksempler:

  • Oversættelse: Professionelle oversættelser af dokumenter, hjemmesider, marketingmateriale og meget mere.
  • Markedsføring: Markedsundersøgelser, udvikling af marketingstrategier, søgemaskineoptimering (SEO), sociale medier og content marketing.
  • Juridisk bistand: Rådgivning om svensk kontraktsret, selskabsret, arbejdsret og intellektuel ejendomsret.
  • Rekruttering: Hjælp med at finde kvalificerede medarbejdere i Sverige.
  • Forretningsudvikling: Rådgivning om etablering af virksomhed i Sverige, forretningsplanlægning og fundraising.
  • Kulturel forståelse: Hjælp med at navigere i svensk forretningskultur og etikette.

Hvorfor vælge mig som din svenske erhvervsforbindelse?

Der er flere grunde til, at jeg er det perfekte valg som din svenske erhvervsforbindelse:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 25 års erfaring med at rådgive danske virksomheder om det svenske marked.
  • Netværk: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige inden for forskellige brancher.
  • Engagement: Jeg er dedikeret til at hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige.
  • Afstand er ingen barriere: Med moderne teknologi kan jeg nemt samarbejde med dig, uanset hvor du befinder dig.

Kontakt mig i dag og lad os starte samarbejdet!

Er du interesseret i at lære mere om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige? Kontakt mig venligst i dag via nedenstående formular. Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: