Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Bryrup

Erhvervsdriven i Bryrup? Få professionel svensk hjælp direkte fra Sverige!

Som erfaren svensk erhvervskonsulent med over 25 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder, ved jeg præcis, hvad der skal til for at skabe succes. Og selvom jeg er bosat i Sverige, er afstand ingen hindring for at hjælpe dig med at få din virksomhed i Bryrup til at trives.

Hvad enten du søger hjælp med oversættelser, markedsføring i Sverige, rekruttering af svensk arbejdskraft eller noget helt fjerde, så er jeg din svenske forbindelse. Jeg har et bredt netværk af samarbejdspartnere og indgående kendskab til både det danske og svenske marked, hvilket gør mig i stand til at skræddersy løsninger, der passer perfekt til dine behov.

Her er blot nogle af de måder, jeg kan hjælpe din virksomhed i Bryrup:

 • Oversættelse: Professionelle oversættelser af dokumenter, hjemmesider, marketingmateriale og meget mere.
 • Markedsføring i Sverige: Hjælp med at udarbejde en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske marked, herunder markedsundersøgelser, konkurrentanalyse, søgemaskineoptimering (SEO) og sociale medier.
 • Rekruttering: Find de rette svensksprogede medarbejdere til din virksomhed gennem mit netværk af rekrutteringsbureauer og professionelle kontakter i Sverige.
 • Forretningsudvikling: Rådgivning og sparring om alt fra forretningsplanlægning og produktudvikling til internationalisering og ekspansion.
 • Juridisk assistance: Hjælp med at forstå og navigere i de juridiske forskelle mellem Danmark og Sverige.
 • Kulturel forståelse: Undgå faldgruber og misforståelser ved at få indsigt i den svenske forretningskultur og etikette.
 • Andre tjenester: Ud over ovenstående tilbyder jeg også en lang række andre tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse, såsom administrative opgaver, kundeservice på svensk og meget mere.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg til at hjælpe din virksomhed i Bryrup med jeres svenske behov:

 • Erfaring og ekspertise: Med over 25 års erfaring i branchen har jeg en dyb forståelse for de udfordringer og muligheder, danske virksomheder står over for i Sverige.
 • Bredt netværk: Jeg har et omfattende netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig adgang til de ressourcer og den viden, du har brug for.
 • Skræddersyede løsninger: Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og udarbejder løsninger, der passer perfekt til din virksomhed.
 • Personlig service: Du får direkte adgang til mig og min ekspertise, hvilket sikrer, at du får den personlige service, du fortjener.

Tag kontakt i dag og lad os starte samarbejdet!

Er du klar til at tage din virksomhed i Bryrup til det næste niveau med professionel svensk hjælp? Så tøv ikke med at kontakte mig i dag! Udfyld formularen herunder, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt for at drøfte dine behov og muligheder.

Afstand er ingen hindring for succes. Lad os skabe vækst sammen!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: