Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Brørup

Din svenske forbindelse til succes i Danmark

Brørup, charmerende by i hjertet af Jylland, byder på et væld af muligheder for virksomheder. Men at navigere i svensk forretningskultur og sprog kan være en udfordring. Her kommer jeg ind i billedet som din professionelle svenske forbindelsesperson!

Jeg er en erfaren erhvervskonsulent med speciale i at hjælpe danske virksomheder siden 1999. Med base i Sverige har jeg indgående kendskab til både svensk og dansk erhvervsliv, og jeg kan tilbyde en bred vifte af tjenester skræddersyet til dine specifikke behov.

Tjenester der booster din forretning i Brørup

 • Markedsføring og kommunikation: Effektive markedsføringsstrategier, kulturelt tilpasset indhold, svensk SEO og hjemmesideoversættelse.
 • Salg og forretningsudvikling: Etablering af kontakter, forhandling med svenske kunder og leverandører, samt hjælp til at finde de rigtige partnere.
 • Compliance og jura: Rådgivning om svensk lovgivning, indgåelse af kontrakter, og håndtering af juridiske dokumenter.
 • Rekruttering og HR: Søge og tiltrække kvalificerede medarbejdere i Sverige, onboarding og integration i din virksomhed.
 • Administrativ support: Bogføring, lønadministration, og kundeservice på svensk.
 • Produktlancering og ekspansion: Hjælp til at introducere dine produkter eller tjenester på det svenske marked.
 • Kulturforståelse og træning: Workshops og seminarer der giver dig og dine medarbejdere en dybere forståelse af svensk kultur og forretningspraksis.

Derudover tilbyder jeg også en række andre skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke behov. Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at vokse i Sverige.

Hvorfor vælge mig?

 • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at lykkes i Sverige.
 • Lokalkendskab: Med base i Sverige har jeg et indgående kendskab til det svenske marked og kultur.
 • Netværk og kontakter: Jeg har et stærkt netværk af samarbejdspartnere i Sverige, hvilket giver dig adgang til værdifulde kontakter.
 • Personlig service: Jeg er dedikeret til at forstå dine individuelle behov og levere skræddersyede løsninger.
 • Effektiv kommunikation: Jeg taler flydende dansk og svensk, hvilket sikrer effektiv kommunikation og samarbejde.

Tag det næste skrid

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau i Sverige? Kontakt mig i dag for at starte en dialog og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål. Afstanden mellem Brørup og Sverige er ingen hindring for succes!

Fyld formularen nedenfor ud, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: