Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Brønshøj

Din svenske kontakt til succes: Få hjælp til alt fra oversættelser til markedsføring fra Sverige

Er du virksomhedsejer i Brønshøj og søger nye muligheder i Sverige? Leder du efter en pålidelig svensk samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at navigere i det svenske marked og få succes? Så kig ikke længere!

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en dokumenteret historik for at hjælpe danske virksomheder siden 1999. Med base i Sverige er jeg din direkte forbindelse til alle de svenske tjenester, din virksomhed i Brønshøj kunne have brug for. Uanset om du har brug for hjælp med oversættelser, markedsføring, juridiske spørgsmål, rekruttering eller noget helt andet, er jeg her for at hjælpe.

Brønshøj: En by med stort potentiale

Brønshøj er en charmerende by med en rig historie og et blomstrende erhvervsliv. Byen er hjemsted for en række små og mellemstore virksomheder inden for forskellige sektorer, herunder detailhandel, service og teknologi. Med sin nærhed til København og gode transportforbindelser er Brønshøj et attraktivt sted for virksomheder, der ønsker at udvide til Sverige.

Tjenester jeg tilbyder: Din komplette svenske løsning

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed i Brønshøj med at få succes i Sverige. Her er blot nogle få eksempler:

 • Oversættelser: Professionelle oversættelser af dokumenter, hjemmesider, marketingmateriale og meget mere.
 • Markedsføring: Hjælp med at udvikle og gennemføre en effektiv marketingstrategi for det svenske marked.
 • Juridisk assistance: Rådgivning om svenske love og regler, kontrakter og forretningspraksis.
 • Rekruttering: Hjælp med at finde og ansætte kvalificerede medarbejdere i Sverige.
 • Kundeundersøgelser: Indsamling og analyse af data om det svenske marked og dine potentielle kunder.
 • Forretningsudvikling: Rådgivning om, hvordan du kan udvide din virksomhed til Sverige og få fodfæste på markedet.
 • Andre tjenester: Jeg tilbyder også en række andre tjenester, der kan skræddersyes til dine specifikke behov. Tøv ikke med at kontakte mig for at drøfte dine muligheder.

Et konkret eksempel på succesfuldt svensk samarbejde i Brønshøj

For nylig samarbejdede et svensk marketingbureau med en lokal restaurant i Brønshøj for at hjælpe dem med at nå ud til et svensk publikum. Bureauet udviklede en målrettet marketingkampagne, der omfattede oversættelse af restaurantens hjemmeside og menukort, oprettelse af profiler på sociale medier på svensk og gennemførelse af onlineannoncering. Kampagnen var en stor succes, og restauranten oplevede en betydelig stigning i antallet af svenske kunder.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange grunde til at vælge mig som din svenske samarbejdspartner. Her er blot nogle få:

 • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at få succes i Sverige.
 • Lokalkendskab: Jeg har et indgående kendskab til det svenske marked og kultur.
 • Bredt netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig adgang til en bred vifte af ressourcer.
 • Personlig service: Jeg er dedikeret til at give mine kunder personlig og skræddersyet service.
 • Omkostningseffektiv: Jeg tilbyder konkurrencedygtige priser og fleksible løsninger.

Tag kontakt i dag og lad os starte samarbejdet!

Er du klar til at tage din virksomhed i Brønshøj til det næste niveau med hjælp fra en svensk ekspert? Så tøv ikke med at kontakte mig i dag! Udfyld blot formularen nedenfor, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. Lad os starte et samarbejde, der kan hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: