Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Broby

Din svenske samarbeidspartner: Broby, Danmark møter svensk ekspertise

Broby, Danmarks perle i hjertet av Jylland, har en rik historie og et blomstrende næringsliv. Men noen ganger kan internasjonale forretningsmuligheter virke uoppnåelige på grunn av språkbarrierer og kulturelle forskjeller. Her kommer jeg inn, din svenske forretningskonsulent med over 25 års erfaring med å hjelpe danske selskaper lykkes.

Broby: Et potensial som venter på å bli utforsket

Broby er kjent for sin vakre natur, historiske severdigheter og innovative bedrifter. Byen har mye å tilby både lokalbefolkningen og internasjonale besøkende. Med sin strategiske beliggenhet og sterke næringslivsklynger innenfor områder som landbruk, matproduksjon og turisme, er Broby et ypperlig sted for bedrifter som ønsker å vokse og ekspandere.

Svenske tjenester for alle dine behov

Som din svenske kontaktperson kan jeg hjelpe deg med et bredt spekter av tjenester, inkludert:

 • Markedsundersøkelser og forretningsutvikling: Få inngående kunnskap om det svenske markedet, konkurrentlandskapet og potensielle kunder.
 • Rekruttering og bemanning: Finn de beste svenske kandidatene for å fylle dine stillinger.
 • Juridisk rådgivning: Naviger de juridiske aspektene ved å gjøre forretninger i Sverige.
 • Logistikk og transport: Sørg for smidig og kostnadseffektiv transport av varer mellom Danmark og Sverige.
 • Kulturell forståelse og kommunikasjon: Bygg bro over kulturelle forskjeller og kommuniser effektivt med svenske partnere.
 • Nettverksbygging og kontaktformidling: Få kontakt med nøkkelpersoner og beslutningstakere i svenske bransjer.
 • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser og språkkontroll av dokumenter og markedsføringsmateriell.
 • Andre forretningsstøttetjenester: Få hjelp med alt fra markedsføring og salg til kundeservice og administrative oppgaver.

Et konkret eksempel på suksess

I 2022 inngikk en lokal Broby-bedrift som produserer økologiske matprodukter, et samarbeid med en svensk distributør. Dette samarbeidet ble muliggjort av en svensk kontaktperson som hjalp dem med å navigere det svenske markedet, finne den rette distributøren og håndtere all nødvendig dokumentasjon. Som et resultat har Broby-bedriften opplevd en betydelig økning i salget til Sverige.

Hvorfor velge meg?

 • Erfaring og kompetanse: Med over 25 års erfaring i det danske og svenske markedet har jeg en dyp forståelse av begge kulturer og forretningsmiljøer.
 • Bredt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter innenfor ulike bransjer i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle muligheter.
 • Personlig service: Jeg tilbyr skreddersydde løsninger som er tilpasset dine spesifikke behov og mål.
 • Effektiv kommunikasjon: Jeg kommuniserer flytende på både dansk og svensk, noe som sikrer at det ikke oppstår misforståelser.
 • Resultatorientert: Jeg er fokusert på å hjelpe deg med å oppnå dine mål og maksimere suksessen din i Sverige.

Ta kontakt i dag!

Avstanden mellom Broby og Sverige er ingen hindring for suksess. Med meg som din svenske samarbeidspartner er du alltid bare ett skritt unna nye muligheter. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som vil hjelpe din virksomhet til å blomstre i det svenske markedet.

La oss sammen skape din svenske suksesshistorie!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: