Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Brande

Din svenske forbindelse til succes i Brande

Brande, den idylliske by i hjertet af Jylland, er hjemsted for en blomstrende erhvervssektor. Som svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder, er jeg begejstret for at tilbyde mine tjenester til virksomheder i Brande. Uanset om du søger hjælp med markedsføring i Sverige, rekruttering af svensk arbejdskraft eller simpelthen ønsker at navigere i det svenske forretningslandskab, er jeg din svenske forbindelse.

Bred vifte af svensk service til Brande-virksomheder

Jeg tilbyder en omfattende vifte af svensk service til virksomheder i Brande, herunder:

  • Markedsføring og kommunikation: Pressemeddelelser, hjemmesider, sociale medier, annoncering, markedsundersøgelser og meget mere.
  • Salg og forretningsudvikling: Identificering af potentielle kunder, forhandlinger, kontraktindgåelse og etablering af partnerskaber.
  • Logistik og distribution: Import og eksport, toldbestemmelser, transport og lagerstyring.
  • Juridiske og administrative tjenester: Kontraktgennemgang, selskabsregistrering, arbejdsret og forsikring.
  • Kultur og sprogforståelse: Undgå kulturelle misforståelser og opnå en dybere forståelse af det svenske marked.

Eksempel på succesfuldt svensk samarbejde i Brande

I 2021 indgik virksomheden “Brande Mejeri” et samarbejde med en svensk mejeriproducent for at udvide deres produktsortiment til det svenske marked. Min kollega i Sverige fungerede som mellemmand og hjalp med markedsføring, distribution og juridiske forhold. Resultatet? Brande Mejeri oplevede en stigning på 25 % i salget inden for blot ét år.

Hvorfor vælge mig som din svenske forbindelse?

Der er mange fordele ved at vælge mig som din svenske forbindelse:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i dansk-svensk erhvervsverden har jeg et dybtgående kendskab til begge kulturer og markeder.
  • Lokalt netværk: Jeg har et stærkt netværk af kontakter i Sverige inden for forskellige brancher, hvilket giver dig adgang til værdifulde muligheder.
  • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og skræddersyer mine tjenester til at passe perfekt til din virksomhed.
  • Problemfri kommunikation: Kommunikation er afgørende for succesfuldt samarbejde. Med flydende dansk og svensk sikrer jeg, at der ikke opstår misforståelser.
  • Omkostningseffektiv: Ved at outsource dine svenske behov til mig sparer du tid og penge sammenlignet med at ansætte en svensk medarbejder.

Afstand er ingen hindring

Selvom jeg er beliggende i Sverige, er afstand ingen hindring for vores samarbejde. Takket moderne teknologi kan vi nemt kommunikere og samarbejde på afstand.

Samarbejde for succes

Jeg er overbevist om, at jeg kan hjælpe din virksomhed i Brande med at nå nye højder på det svenske marked. Kontakt mig i dag for at starte en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Sammen kan vi skabe succes!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: