Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Bolderslev

Erhvervsbro til Sverige: Din svenske samarbejdspartner i Bolderslev

Befinder du dig i Bolderslev og søger en erfaren svensk erhvervskonsulent til at hjælpe din virksomhed med at få succes i Sverige? Så led ikke længere! Med min omfattende erfaring og indgående kendskab til både det danske og svenske marked er jeg din perfekte forbindelse til Sverige.

Bolderslev, en hyggelig by med en rig historie og et blomstrende erhvervsliv, har potentiale til at udvide sine forretningsforbindelser til Sverige. Uanset om du driver en lokal butik, en international virksomhed eller noget derimellem, kan jeg hjælpe dig med at navigere i det svenske marked og nå dine mål.

Svenske tjenester til din virksomhed i Bolderslev

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan skræddersys til din virksomheds specifikke behov. Her er blot nogle få eksempler:

  • Markedsføring og kommunikation: Pressemeddelelser, markedsføringsmateriale, hjemmesider, sociale medier, annoncering og meget mere – alt sammen på svensk og skræddersyet til det svenske marked.
  • Salg og forretningsudvikling: Etablering af kontakter, forhandlinger, kundebesøg, markedsundersøgelser og meget mere.
  • Logistik og distribution: Find den bedste transportløsning til dine varer og produkter, der skal ind og ud af Sverige.
  • Juridiske og administrative tjenester: Hjælp med kontrakter, selskabsregistrering, told og andre administrative forhold.
  • Rekruttering og HR: Find de rette medarbejdere til dit team i Sverige.

Et konkret eksempel på svensk hjælp i Bolderslev

Bolderslev Mejeri, en lokal producent af oste, er et godt eksempel på, hvordan en svensk forbindelse kan gavne en virksomhed. Mejeriet ønskede at udvide til Sverige, men manglede erfaring og kontakter på det svenske marked. De samarbejdede med et svensk konsulentfirma, som hjalp dem med at finde en svensk distributør, tilpasse deres oste til de svenske forbrugeres smag og udvikle en effektiv marketingstrategi. Resultatet? Bolderslev Mejeri sælger nu sine oste med stor succes i Sverige.

Hvorfor vælge mig som din svenske samarbejdspartner?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg for din virksomhed i Bolderslev:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at få succes i Sverige.
  • Indgående kendskab til begge markeder: Jeg forstår både den danske og den svenske kultur og forretningsverden.
  • Bredt netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket kan være en uvurderlig ressource for din virksomhed.
  • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og skræddersyr mine tjenester derefter.
  • Effektiv kommunikation: Jeg kommunikerer klart og effektivt på både dansk og svensk.

Samarbejde for succes

Jeg er overbevist om, at jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå dine mål i Sverige. Kontakt mig i dag for at starte en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Tøv ikke med at tage kontakt, uanset hvor stor eller lille din virksomhed er, eller hvilke ambitioner du har. Sammen kan vi skabe succes!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: