Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Bjerringbro

Din direkte forbindelse til Sverige: Hjælp til din Bjerringbro-virksomhed

Er du en virksomhedsejer i Bjerringbro med blikket rettet mod Sverige? Måske søger du nye kunder, leverandører eller samarbejdspartnere på den anden side af Øresundsbron. Uanset hvad dine behov er, kan jeg være din svenske forbindelse og hjælpe dig med at navigere i det svenske marked.

Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent, og siden 1999 har jeg hjulpet danske virksomheder med at opnå succes i Sverige. Jeg kender de kulturelle nuancer, forretningsmæssige regler og forretningsgange, og jeg kan hjælpe dig med at undgå faldgruber og få mest muligt ud af dit engagement i Sverige.

Tjenester til din Bjerringbro-virksomhed

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din Bjerringbro-virksomhed med at vokse i Sverige. Her er nogle få eksempler:

 • Markedsundersøgelser og analyse: Få indsigt i det svenske marked, herunder konkurrenter, trends og kundepræferencer.
 • Forretningsudvikling: Udvikl en effektiv strategi for at komme ind på det svenske marked og nå dine mål.
 • Marketing og kommunikation: Skab markedsføringsmateriale, der er skræddersyet til det svenske publikum, og kommuniker effektivt på svensk.
 • Netværksopbygning: Få forbindelse med relevante svenske virksomheder, organisationer og personer.
 • Rekruttering og HR: Find de rette medarbejdere til dit team i Sverige.
 • Juridisk og administrativ bistand: Få hjælp med juridiske og administrative processer i Sverige.
 • Produktadaption og compliance: Tilpas dine produkter og tjenester til det svenske marked og overhold gældende regler.

Et konkret eksempel fra Bjerringbro

For nogle år siden arbejdede jeg med en møbelproducent i Bjerringbro, der ønskede at eksportere sine produkter til Sverige. Jeg hjalp dem med at forstå det svenske marked, tilpasse deres produkter til svenske standarder, finde relevante forhandlere og kommunikere effektivt med potentielle kunder. Resultatet? Virksomheden oplevede en betydelig stigning i salget på det svenske marked.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg for din Bjerringbro-virksomhed, når det gælder svensk assistance:

 • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige.
 • Netværk og kontakter: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket kan være en stor fordel for din virksomhed.
 • Kendskab til det danske og svenske marked: Jeg forstår både den danske og den svenske kultur og forretningsverden, hvilket gør mig i stand til at rådgive dig effektivt.
 • Personlig service: Jeg er dedikeret til at hjælpe dig med at nå dine mål, og jeg tilbyder personlig service skræddersyet til dine specifikke behov.

Lad os samarbejde!

Er du klar til at tage din Bjerringbro-virksomhed til næste niveau i Sverige? Så kontakt mig i dag for at få en gratis konsultation og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig. Afstanden mellem os er ingen hindring – jeg er din virtuelle forbindelse til Sverige, uanset hvor du befinder dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: