Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Bindslev

Hej Bindslev! Din svenske erhvervsrådgiver er lige her

Jeg er professionel svensk erhvervskonsulent med over 25 års erfaring i at hjælpe virksomheder i Danmark med at nå deres mål. Fra min base i Sverige kan jeg tilbyde Bindslevs virksomheder omfattende svensk assistance, uanset jeres specifikke behov.

Bindslev, med sin rige historie og beliggenhed ved Limfjorden, er hjemsted for mange spændende virksomheder. I ved, at succes i dagens globale marked ofte kræver internationalt samarbejde, og Sverige er en vigtig handelspartner for Danmark.

Derfor er jeg her for at være jeres bro til Sverige. Jeg kan hjælpe jer med alle jeres svenskrelaterede behov, store som små.

Hvad kan jeg hjælpe jer med?

Her er blot et udpluk af de mange ydelser, jeg kan tilbyde:

 • Markedsføring og salg i Sverige: Få hjælp med at markedsføre jeres produkter og tjenester til det svenske marked. Jeg kan udarbejde markedsføringsplaner, oversætte materiale, oprette kontakt til potentielle kunder og meget mere.
 • Rekruttering og HR: Find de rette svenske medarbejdere til jeres virksomhed. Jeg kan hjælpe jer med at opslå stillinger, screene ansøgninger, gennemføre interviews og sikre, at I overholder alle juridiske krav.
 • Forretningsudvikling: Udvid jeres forretning til Sverige. Jeg kan hjælpe jer med at finde den rette forretningsstruktur, etablere et datterselskab, navigere i det svenske regelværk og meget mere.
 • Kundeservice på svensk: Giv jeres svenske kunder den bedst mulige service. Jeg kan hjælpe jer med at oprette en svensk kundeservicefunktion, oversætte materiale og uddanne jeres medarbejdere i svensk kultur og forretningspraksis.
 • Juridisk oversættelse og rådgivning: Sørg for, at jeres kontrakter og andre juridiske dokumenter er korrekte og gyldige i både Danmark og Sverige. Jeg kan levere juridiske oversættelser af høj kvalitet og rådgive jer om svensk lovgivning.
 • Teknisk oversættelse og dokumentation: Få jeres tekniske dokumenter og manualer oversat korrekt til svensk. Jeg har erfaring med at oversætte en lang række tekniske emner.
 • Andre sproglige tjenester: Har I brug for oversættelse til eller fra andre sprog end svensk? Jeg samarbejder med et netværk af dygtige oversættere, der kan hjælpe jer med stort set alle sprogkombinationer.

Et konkret eksempel på svensk hjælp i Bindslev

I 2022 indgik Bindslev virksomheden “Limfjordens Fisk” et samarbejde med en svensk fiskeeksportør. Takket være hjælp fra en svensk erhvervskonsulent kunne Limfjordens Fisk få deres produkter godkendt af de svenske myndigheder, finde de rette distributionspartnere og etablere en succesfuld eksportforretning.

Hvorfor vælge mig?

Der er mange gode grunde til at vælge mig som jeres svenske erhvervsrådgiver:

 • Lang erfaring og ekspertise: Jeg har over 25 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at lykkes i Sverige.
 • Stort netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige inden for forskellige brancher.
 • Flersprogethed: Jeg taler flydende dansk, svensk og engelsk.
 • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå jeres specifikke behov og skræddersy mine ydelser til jer.
 • Resultatorienteret: Jeg fokuserer på at levere resultater, der gør en forskel for jeres virksomhed.

Samarbejde på afstand er intet problem

Selvom jeg er beliggende i Sverige, er afstand ingen hindring for vores samarbejde. I dag er der mange digitale værktøjer, der gør det nemt og effektivt at kommunikere og samarbejde på tværs af landegrænser.

Kontakt mig i dag!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau med hjælp fra en svensk erhvervskonsulent? Så tøv ikke med at kontakte mig i dag. Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: