Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Bandholm

Erhvervsfremgang med svensk forbindelse: Din svenske partner i Bandholm

Bandholm, den idylliske by på Lolland, har en rig historie og et unikt erhvervsliv. Men hvad nu, hvis din virksomhed søger nye muligheder i Sverige? Uanset om du drømmer om at ekspandere til Sverige, samarbejde med svenske virksomheder eller blot søger svensk ekspertise, er der hjælp at hente.

Jeg er din professionelle svenske kontaktperson, og jeg er klar til at hjælpe virksomheder i Bandholm med alle former for svensk service. Med base i Sverige og over 20 års erfaring med at rådgive danske virksomheder, har jeg indgående kendskab til både det svenske og det danske marked.

Bred vifte af svensk service til din virksomhed i Bandholm

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål i Sverige. Her er blot nogle få eksempler:

 • Markedsundersøgelser og konkurrentanalyse: Få indsigt i det svenske marked og forstå dine konkurrenters positioner.
 • Forretningsudvikling og strategi: Udarbejd en skræddersyet plan for at komme ind på det svenske marked eller udvide din eksisterende tilstedeværelse.
 • Rekruttering og HR-tjenester: Find de rette svensktalende medarbejdere til din virksomhed.
 • Juridisk rådgivning: Naviger i de juridiske aspekter af at drive forretning i Sverige.
 • Marketing og kommunikation: Nå ud til dit svenske publikum med effektiv markedsføring og kommunikation.
 • Teknisk oversættelse og sproglig korrekturlæsning: Sørg for, at din kommunikation er klar, præcis og kulturelt korrekt på svensk.
 • Handel med Sverige: Find de rigtige svenske leverandører og kunder.
 • Produktudvikling og -lancering: Lancer dit produkt eller tjenesteydelse på det svenske marked.
 • Kundebetjening på svensk: Giv dine svenske kunder fremragende service på deres eget sprog.

Et konkret eksempel på svensk succes i Bandholm

For nylig hjalp en svensk forbindelse Bandholms lokale bryggeri, “Svaneke Bryghus”, med at komme ind på det svenske marked. Bryggeriet ønskede at eksportere deres specialøl til Sverige, men manglede erfaring med det svenske marked og distributionssystem. Den svenske forbindelse satte bryggeriet i kontakt med relevante importører og distributører, ligesom de hjalp med markedsføring og branding. Resultatet? Svaneke Bryghus’ øl er nu en succes i Sverige, og de oplever stigende salg og brandanerkendelse.

Hvorfor er jeg det bedste valg for din virksomhed i Bandholm?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg for din virksomhed i Bandholm, når det kommer til svensk service:

 • Mit omfattende netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige inden for forskellige brancher. Dette giver mig mulighed for at sætte dig i forbindelse med de rigtige mennesker og finde de bedste løsninger til dine behov.
 • Min erfaring: Med over 20 års erfaring med at rådgive danske virksomheder i Sverige, har jeg den viden og ekspertise, der skal til for at hjælpe dig med at lykkes.
 • Min kulturelle forståelse: Jeg forstår både den danske og den svenske kultur, hvilket er afgørende for at opnå succes på tværs af grænserne.
 • Min personlige service: Jeg er dedikeret til at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål, og jeg vil altid gå den ekstra mil for at sikre din succes.

Afstand er ingen hindring

Selvom jeg er beliggende i Sverige, er afstand ingen hindring for vores samarbejde. Takket moderne teknologi kan vi nemt kommunikere og samarbejde på afstand.

Lad os starte samarbejdet i dag!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau med svensk hjælp? Så kontakt mig i dag for at starte en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: