Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Auning

Hej Auning! Din svenske forretningsforbindelse er lige her

Som svensk erhvervskonsulent med over 25 års erfaring med at hjælpe danske virksomheder, ved jeg præcis, hvad der driver succes på tværs af Øresund. Og Auning, med sin idylliske beliggenhed og stærke erhvervsliv, er ingen undtagelse.

Er du en virksomhedsejer i Auning, der søger nye muligheder i Sverige? Så er jeg din mand. Med base i Sverige, men med Danmark i hjertet, er jeg din direkte forbindelse til et bredt udvalg af svenske ydelser, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg tilbyder en lang række tjenester, der spænder bredt og dækker alle dine behov inden for svensk erhvervsvirksomhed. Her er blot et udpluk:

 • Markedsføring og salg i Sverige: Få hjælp til at udarbejde en skræddersyet markedsføringsplan, der når det svenske publikum og øger dit salg.
 • Rekruttering og HR: Find de bedste svenske medarbejdere til din virksomhed med min hjælp til rekruttering og onboarding.
 • Juridisk rådgivning: Naviger sikkert i det svenske retssystem med hjælp fra erfarne jurister.
 • Økonomi og regnskab: Få styr på din virksomheds økonomi med regnskabsmæssig assistance tilpasset svenske regler.
 • Forretningsudvikling: Opnå dine vækstambitioner med strategisk rådgivning og vejledning skræddersyet til det svenske marked.
 • Produktudvikling og -lancering: Lancer dit produkt eller service succesfuldt i Sverige med min hjælp til produktadaption og markedsføring.
 • Leverandør- og samarbejdspartner netværk: Udvid dit netværk og find de rigtige samarbejdspartnere i Sverige.

Derudover tilbyder jeg også en række skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke behov. Tøv ikke med at kontakte mig for at drøfte dine konkrete udfordringer og mål.

Et konkret eksempel på svensk succes i Auning

Auning Chokoladefabrik er et godt eksempel på, hvordan en svensk forbindelse kan gøre en stor forskel for en virksomhed i Auning. Fabrikken samarbejdede med et svensk designbureau for at skabe et nyt og moderne look til deres emballage, hvilket resulterede i en markant stigning i salget på både det danske og svenske marked.

Hvorfor vælge mig?

Flere ting gør mig til det bedste valg for dig og din virksomhed:

 • Bred erfaring og ekspertise: Med over 25 års erfaring i dansk-svensk erhvervsrådgivning har jeg den viden og knowhow, der skal til for at få succes.
 • Stærkt netværk: Jeg har et omfattende netværk af kontakter i Sverige inden for alle erhvervssektorer, hvilket giver dig adgang til værdifulde samarbejdspartnere og muligheder.
 • Skræddersyede løsninger: Jeg tager udgangspunkt i dine specifikke behov og udarbejder løsninger, der passer perfekt til din virksomhed.
 • Personlig service: Du får altid personlig og professionel betjening, når du samarbejder med mig.

Samarbejde på tværs af grænser

Afstanden mellem Auning og Sverige er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Med moderne teknologi og kommunikationskanaler er vi altid forbundet og klar til at arbejde sammen for at nå dine mål.

Kontakt mig i dag!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau med hjælp fra en svensk erhvervsekspert? Så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: