Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Askeby

Din svenske forbindelse til succes: Hvad kan jeg tilbyde virksomheder i Askeby?

Som professionel svensk freelancer med over 25 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder, ved jeg præcis, hvad der skal til for at få succes på den svenske side af sundet. Og mens Askeby måske ligger på den anden side af broen, så er afstanden ingen hindring for at skabe stærke forbindelser og fælles vækst.

Din one-stop-shop for alle dine svenske behov

Uanset om du drømmer om at ekspandere til Sverige, samarbejde med svenske virksomheder, eller blot ønsker at optimere din markedsføring mod det svenske marked, så er jeg din svenske forbindelse. Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe dig med at nå dine mål:

  • Markedsføring og PR: Lad mig hjælpe dig med at skræddersy din online tilstedeværelse og kommunikationsstrategi til det svenske marked. Vi kan udvikle effektive kampagner, skrive fængende tekster på svensk og sikre, at dit brand får den rette opmærksomhed i Sverige. (“Optimering af online tilstedeværelse” er “Sökmotoroptimering” på svensk!)
  • Juridisk oversættelse og rådgivning: Navigér nemt gennem det svenske juridiske system med min hjælp. Jeg kan oversætte dokumenter præcist og professionelt, og jeg kan også rådgive dig om juridiske problemstillinger relateret til Sverige.
  • Forretningsudvikling og netværk: Lad mig introducere dig til relevante aktører på det svenske marked. Jeg kan hjælpe dig med at finde potentielle samarbejdspartnere, investorer og kunder, og jeg kan bane vejen for nye forretningsmuligheder i Sverige.
  • Rekruttering og HR: Find de bedst egnede medarbejdere til dit team i Sverige. Jeg kan hjælpe dig med at opstille stillingsbeskrivelser på svensk, søge efter kandidater og gennemføre interviews.
  • Kundebetjening og support: Giv dine svenske kunder en positiv oplevelse med professionel svensk kundeservice. Jeg kan besvare henvendelser, håndtere reklamationer og sørge for, at dine kunder føler sig godt tilpas på deres modersmål.

Et konkret eksempel på succesfuld svensk forbindelse i Askeby

Vidste du, at Askeby Chokolade i 2019 indgik et samarbejde med en svensk chokoladeproducent, hvilket resulterede i en ny og populær produktserie? Denne succesfulde udvidelse til det svenske marked viser, hvor værdifuldt det kan være at have en svensk forbindelse som mig på holdet.

Hvorfor er jeg det bedste valg for dig?

Udover min omfattende erfaring og brede vifte af tjenester, tilbyder jeg også:

  • Dyb forståelse for både dansk og svensk kultur: Jeg kan navigere i de kulturelle nuancer, der kan være afgørende for at opnå succes på tværs af grænserne.
  • Personlig og skræddersyet service: Jeg tager mig tid til at forstå dine individuelle behov og udvikler løsninger, der passer perfekt til din virksomhed.
  • Effektiv kommunikation og samarbejde: Jeg holder dig løbende opdateret om fremdriften og er altid tilgængelig for at besvare dine spørgsmål.

Jeg er klar til at hjælpe dig med at nå dine mål i Sverige. Kontakt mig i dag for at starte en samarbejdsdialog!

Afstanden er ingen hindring for succes – lad os skabe den sammen!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: