Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Ålsgårde

Hej Ålsgårde! Din svenske forbindelse til succes

Ålsgårde, charmerende by ved Øresundskysten, summer af potentiale. Med jeres unikke beliggenhed og stærke erhvervsliv er I godt på vej, men hvad nu hvis I kunne fjerne grænserne og åbne dørene til endnu større succes?

Jeg er Mattias Bergström, jeres professionelle svenske forbindelse. Siden 1999 har jeg støttet virksomheder i Danmark med svensk ekspertise, og nu er jeg klar til at hjælpe jer i Ålsgårde nå nye højder.

Tænk på mig som jeres svenske insider:

  • Oversættelser: Språklige barrierer? Intet problem! Lad mig omvandle jeres budskab til fejlfrit svensk, der resonerer med jeres målgruppe.
  • Forretningsrådgivning: Ønsker I at udvide til Sverige eller samarbejde med svenske partnere? Min erfaring og lokalkendskab guider jer sikkert gennem processen.
  • Virtuel assistance: Administrativt kaos? Få styr på emails, dokumenter og kalender med min effektive virtuelle assistance.
  • Og meget mere: Har I andre behov i Sverige? Fortæl mig det, og jeg finder en løsning!

Et konkret eksempel:

Husker I historien om den lokale Ålsgårde-virksomhed, der ønskede at sælge deres innovative produkt i Sverige? Sprogbarier og kulturelle forskelle spændte ben for dem. Men så indgik de et samarbejde med en svensk partner, og med min hjælp blev produktet lanceret med stor succes på det svenske marked.

Hvorfor vælge mig?

  • Lokalkendskab: Jeg forstår både det danske og svenske marked, hvilket sikrer jer skræddersyede løsninger.
  • Erfaring: Med over 20 års erfaring i branchen har jeg hjulpet utallige virksomheder med at nå deres mål i Sverige.
  • Effektivitet: Jeg arbejder hurtigt og effektivt, så I får mest muligt ud af jeres tid og budget.
  • Tillid: I kan stole på mig som en pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Lad os skabe succes sammen!

Afstanden mellem Ålsgårde og Sverige er ingen hindring. Kontakt mig i dag, og lad os starte en dialog om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at nå jeres fulde potentiale.

Sammen kan vi åbne dørene til nye muligheder!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: